Sunt obsedat despre ce-a fost vorba: la înmormântarea reginei Angliei, o voce misterioasă a fost auzită în şoaptă la un post TV: „Moartea este ireversibilă…”


Imagine: wikipedia.org (Commons Creative – free)

19 septembrie 2022 a fost o zi de doliu – nu doar în Marea Britanie, ci și în întreaga lume – sute de milioane, dacă nu miliarde de oameni din toate țările, urmărind înmormântarea reginei Elisabeta a II-a, după cei 70 de ani petrecuți pe tronul britanic. Înmormântarea și procesiunile au fost transmise de televiziunile din toată lumea.

Cu toate acestea, o transmisie în direct a reușit să genereze o mulțime de intrigi dintr-un motiv foarte diferit, datorită unei probleme tehnice ciudate care a determinat o voce necunoscută să întrerupă difuzarea. S-a întâmplat la postul de televiziune ITV, care prezenta sicriul reginei ce era condus de-a lungul străzilor aglomerate din Londra. Dintr-o dată însă, se aude o voce feminină care spune în șoaptă – „Moartea este ireversibilă și faptul că ea este prinsă…” – înainte de a fi întreruptă de un prezentator masculin care comenta filmarea. Telespectatorii care urmăreau canalul în acel moment au fost surprinși de ceea ce au auzit: cui îi aparținea vocea și despre ce vorbea ea mai exact?

Mulți au apelat la rețelele de socializare pentru a-și exprima surprinderea și pentru a discuta despre ce s-ar fi putut întâmpla. Teoriile expuse au variat: de la o defecțiune tehnică, la o intervenție supranaturală, dar cea mai probabilă explicație a fost aceea că vocea ar fi putut aparţine Juliei Samuel, cea care vorbise pe canal cu câteva minute mai devreme şi care poate că pur și simplu uitase să-și scoată microfonul. Dar chiar asta e problema sau e vorba de altceva misterios?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock