Un bărbat misterios, cu o mască de gaz şi o pelerină militară, umblă prin pădurile din Elveţia mai bine de zece ani. Ce e cu el!?


figura misterioasa paduri ElvetiaDe pe news.com.au aflăm o poveste tare bizară, despre o figură misterioasă ce bântuie pădurile elveţiene mai bine de un deceniu.

Îmbrăcat în haine militare şi având o mască de gaz pe chip, bărbatul, cunoscut sub numele de „Le Loyon” se spune că bântuie pădurile din Elveţia de mai bine de un deceniu, şi, aparent, ar avea aceeaşi rută în fiecare zi. Totuşi, până în prezent, nu exista nicio dovadă privind existenţa sa, până când, un site local de ştiri, Le Matin, a publicat prima fotografie a omului misterios (o vedeţi în stânga sus a articolului), iar acum poliţia încearcă să-i dea de urmă.

Iată ce declară fotograful amator care i-ar fi făcut poza: „M-am apropiat de el la câţiva zeci de metri. Avea o pelerină militară, cizme şi o mască de gaz militară veche. Măsura mai mult de 1,90 de metri. El s-a uitat la mine, apoi s-a întors cu spatele şi a plecat în tăcere”. Precum se observă şi din fotografie, aceasta a fost făcută din spate.

O altă localnică a spus: „Mi-a speriat copiii. A ieşit din pădure cu hainele sale militare. Nu i se putea vedea chipul sau ochii dincolo de masca de gaz cea neagră. Era înspăimântător şi cunosc destule femei care se aventurează singure prin pădure”.

Un alt martor a declarat: „Era o zi ploioasă de duminică. Avea o pelerină, o haină neagră şi o mască de gaz. Ce-i în capul său? Nu ştiu, dar a fost neplăcut. Sper să nu-l mai întâlnesc vreodată.”

Poliţia va vorbi cu omul misterios, deşi el nu a dat până acum vreun semn că ar avea vreun comportament agresiv. Chiar, ce e în capul său?

 


Lasă un comentariu