Elvis Presley trăieşte şi azi deghizat într-un bărbat pe nume Jon Cotner. Iată 5 dovezi…. sau sunt prea penibile pentru a fi crezute?

  •  
  •  
  •  
  •  

Elvis Presley deghizatÎn februarie 2010 publicam acest articol intitulat „Elvis Presley nu e mort şi este agent anti-drog!” Înainte ca unii să sară în sus ca din gaură de şarpe, vreau să le reamintesc faptul că marea majoritate a teoriilor conspiraţioniste lucrează doar cu ipoteze, nu cu adevăruri absolute. Desigur că şi această idee, conform căreia Elvis Presley nu ar fi murit în anii 70 şi ar fi acum un simplu agent CIA, este doar o simplă teorie a conspiraţiei, mai nebunească (e adevărat). Dar asta nu înseamnă că noi toţi ar trebui să ne tăvălim pe jos de râs faţă de ea: De unde ştim noi că Elvis a murit? Am fost noi acolo, de faţă, la momentul morţii sale? Am fost martori? Sau doar am citit ceea ce ne-a spus mass-media? Iar prin mass-medie se pot manipula multe lucruri…nici nu vă închipuiţi câte. Aşadar, nu vreau să credeţi că Elvis nu e mort… vreau doar să vă gândiţi şi la această posibilitate, fără să o respingeţi categoric din start. Nu-i curios că raportul oficial al medicului legist, care trebuia să consemneze cauzele morţii lui Elvis, n-a fost niciodată eliberat? Nu-i ciudat că fotografiile cu Elvis în sicriu n-au dovedit niciodată că acea persoană ar fi fost el? Nu-i bizar că experţii în grafologie au demonstrat că pe certificatul de deces al lui Elvis apare propria semnătură a rock-starului american? Nu-i la fel de ciudat că în 1978, la 1 an de la moartea lui Elvis, un martor ce nu a vrut să-şi arate identitatea a depus o mărturie în cadrul unui proces, spunând lucruri pe care doar Elvis le-ar fi putut spune?

Există o teorie care începe să aibă adepți din ce în ce mai mulți pe Internet, conform căreia Elvis Presley s-ar ascunde sub identitatea unui bărbat pe nume Jon Cotner. Ce argumente s-ar aduce în sprijinul acestei teorii:

1) Bărbatul cântă, iar vocea sa se aseamănă mult cu cea a lui Elvis Presley. Vedeți pe YouTube lista sa cu videoclipurile postate; veţi vedea că într-unul din ele apare figura marelui cântăreţ rock.

2) Chipul lui Jon Cotner, acum cu barbă şi păr alb, se aseamănă cu cel al lui Elvis. De fapt, Jon Cotner seamănă foarte mult cu tatăl lui Elvis Presley, Vernon, când cei doi bărbaţi aveau cam aceeaşi vârstă. Vedeţi fotografia tatălui lui Elvis AICI.

Elvis Presley Jon Cotner

3) Într-una din poze, John Cotner poartă un tricou pe care stă scris: „SIVLE”, adică inversul lui „ELVIS”:

John Vernon, inversul lui Elvis

4) Lisa Marie Presley se comportă tare ciudat atunci când este întrebată într-o emisiune cu Larry King dacă poate comunica cu tatăl său:

Larry King: Ai simţit vreodată că poţi comunica cu tatăl tău? Ai încercat prin chanelling? Unii oameni pretind că prin asemenea modalitate au reuşit să vorbească cu părinţii lor plecaţi în altă lume.

Lisa Marie Presley: Nu ştiu… Intrăm într-un domeniu pe care nu aş vrea să…

Larry King: Poţi simţi sau…

Lisa Marie Presley: Nu, nu… adică, nu vreau să răspund.

Larry King: Nici nu trebuie. Nu eşti în sala de judecată.

Priviţi videoclipul de mai jos, de la minutul 3. De ce Lisa se simte atât de agitată, atunci când este întrebată acest lucru? Că doar o mare parte din interviu a fost despre tatăl ei, Elvis Presley, şi nu a avut o reacţie asemănătoare ca cea de sus.

5) Jon Cotner are un site propriu, http://www.jon-cotner.com/ în care vorbeşte despre convingerile sale religioase. Elvis era şi el o persoană extrem de spirituală şi, adesea, convingerile sale intrau în conflict cu stilul să de viaţă secular.

Desigur, toate aceste 5 puncte menţionate mai sus pot fi circumstanţiale şi nu demonstrează că Jon Cotner ar fi Elvis Presley. Dar totuşi, în lumea aceasta plină de secrete şi conspiraţii, ar fi bine să nu mai luăm totul în râs şi să înghiţim tot ce se ne oferă pe tavă…


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu

Adblock Detectat

Intretinerea acestui site este una costisitoare. Singurele venituri care ne sustin activitatea sunt din publicitatea on-line. Browserul dvs. are instalat un ad-blocker care nu permite afisarea acestora. Pentru citirea articolului, va rugam sa dezactivati modulul Adblock (whitelist / Pause on this site). Va multumim pentru intelegere!

Refresh Page