O teorie a conspiraţiei halucinantă (dar şi a aberantă) a lui Mike Adams de pe site-ul nnews.com: Entităţi non-umane din alte lumi ar dori exterminarea oamenilor de pe Terra…

  •  
  •  
  •  
  •  

Un cititor mi-a trimis un email un link de pe site-ul naturalnews.com, în care autorul (Mike Adams) are o teorie halucinantă despre pandemia de Covid-19. Aceasta ar fi (conform domniei sale) un plan pentru exterminarea omenirii. Mi se pare o afirmaţie extrem de gravă, dar şi aberantă, şi, de aceea mi-am propus în acest articol să o demontez.

Dar, care ar fi teoria lui Mike Adams? El spune următoarele:

* Pământul ar fi un punct de maxim interes pentru anumite entităţi non-umane (demoni / extratereştri avansaţi / sisteme de inteligenţă artificială provenind de la civilizaţii cosmice avansate).

* Datorită poluării foarte mari a Pământului de către noi, oamenii ar fi devenit un fel de “cancer” pentru aceste entităţi non-umane, aşa că aceştia din urmă ar fi hotărât exterminarea oamenilor de pe Terra.

* Pentru a îndeplini acest plan, entităţile non-uman ar fi ordonat globaliştilor (ce conduc această lume) eliberarea unui virus foarte contagios în lume (ce produce boala Covid-19), apoi vaccinarea obligatorie a tuturor oamenilor. Vaccinul ar conţine anumite substanţe care i-ar face pe oameni vulnerabili în faţa unui nou virus (Covid-21), care, de data aceasta ar fi unul cu o mortalitate extrem de mare.

* Mulţi oameni, astfel, ar muri, iar cei care totuşi vor supravieţui vor fi urmăriţi şi exterminaţi (inclusiv globaliştii care au susţinut entităţile non-umane). Pământul va fi pregătit pentru o colonizare post-umană.

* Aceste entităţi nu vor folosi arme nucleare pentru a ne omorî deodată, pentru că au nevoie de ecosistemul Terrei.

Bun, cam asta ar fi teoria conspiraţiei a lui Mike Adams. Însă, ea este aberantă, cel puţin dintr-un punct de vedere (dacă nu din mai multe puncte). Dacă e vorba de entităţi non-umane care au nevoie de Pământ, dar nu şi de oameni, este imposibil ca ei (care sunt atât de avansaţi tehnologic) să nu aibă o armă care să poată să ne extermine pe toţi, într-o clipă, dar care să protejeze Terra. De ce ar trebui să facă un asemenea plan complex, care ar putea fi deconspirat oricând? Dacă sunt ei atât de avansaţi, cum de nu pot ei să şteargă pur şi simplu site-ul naturalnews.com şi alte site-uri unde apar asemenea informaţii?

Toate aceste argumente logice şi de bun simţ nu pot fi explicate prin teoria lui Mike, pe care o consider, la momentul actual, absolut aberantă…

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): naturalnews.com


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu