Misterul din spatele fotografiei din 1942, în care un pilot britanic ar fi zărit un posibil GIGANT în Norvegia. Reală sau nu?


În decembrie 1942, se spune că echipajul zborului de recunoaștere RAF 300 (Forţele Aeriene Britanice) ar fi făcut o fotografie a unei ființe de proporții inimaginabile; unii chiar au spus că imaginea este una dintre cele mai bune dovezi că giganții există sau au existat în trecut. Cu toate acestea, adevărul din spatele imaginii este foarte diferit de povestea care s-a spus.

Dacă ne uităm în istorie, observăm că multe dintre culturile lumii credeau în existenţa giganţilor. Şi dacă vom cerceta mai atent, vom găsi dovezi care vor arăta că aceste fiinţe au fost reale şi nu produsul imaginaţiei umane. Chiar şi Biblia sugerează că aceşti giganţi erau reali: „Pe pământ trăiau uriaşi în zilele acelea – şi chiar şi după aceea, când fiii lui Dumnezeu au intrat la fiicele oamenilor şi ele le-au născut copii”. (Geneza 6:4).

În 1988, cel mai mare ziar german – „Bild” – a publicat o serie de fotografii ce ar fi fost realizate în Egipt de Gregor Sporri. În ele se observă un deget mumificat de om care are 38 de cm lungime. Aceasta înseamnă că, păstrând proporţiile, creatura căreia i-ar fi aparţinut acest deget ar fi avut circa 5 metri înălţime! Citiţi mai multe AICI: Un deget uriaş găsit în Egipt arată că în trecut, pe Pământ, au trăit creaturi gigantice de 5 metri înălţime!

Una dintre posibilele dovezi ale existenţei giganţilor se referă la posibilul trol uriaş norvegian, fotografie luată în 1942. Fiinţa din fotografie pare a fi una supermasivă, dar este ea reală? Răspunsul pe scurt este NU. De ce? În primul rând, dacă piloţii britanici ar fi observat un uriaş în munţii din Norvegia, n-ar fi făcut mai multe fotografii şi nu doar una? În al doilea rând, imaginea a apărut târziu, în zilele noastre şi „monstrul” pare a fi luat din filmul SF din 2010 „Troll Hunter”. Aşadar, încă un Photoshop făcut de cineva, pentru a ne înşela opiniile…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock