Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

“Extraterestrul” Myziam scrie pe forumul 4chan, punând poze cu Pământul văzut din apropiere

808

blankPe forumul 4chan (arhiva apare pe 4plebs.org) s-a ivit recent un dialog bizar între un aşa-zis extraterestru pe nume Myziam şi utilizatorii săi. Desigur, e posibil ca totul să fie o farsă, dar, haideţi să vedem dialogul halucinant:

“Extraterestrul” Myziam: Bună, sunt Myziam, din Varn, steaua mea natală. Am o navă spaţială care traversează întreaga galaxie în doar câteva ore, dar ea necesită un combustibil special. Am rămas fără combustibil chiar în faţa planetei voastre (xfc_#0422), şi nu mai pot merge cu viteze mari. Sunt aici blocat vreun an, până când echipa mea mă găseşte. Ca să dovedesc că spun adevărul, voi posta fotografii ale planetei xfc_#0422. Spuneţi-mi coordonatele, voi zbura către acolo şi voi posta fotografii.

La un moment dat, aşa-zisul extraterestru postează o fotografie în care apare ceea ce fi Pământul, văzut de la o anumită distanţă (vedeţi fotografia de mai jos):

blank

Aşa-zisul “extraterestru” scrie pe forum cu un font ciudat, iar marea majoritate a celorlalţi utilizatori poartă un dialog în băşcălie cu el. La un moment dat, Myziam scrie: “Planeta mea este Kuco, unde nu-i pace, e mult război. Kuconanii au părăsit Kuco pentru a-şi găsi o nouă casă… şi eu călătoresc pentru asta”. El mai spune că viaţa pe Pământ este una tare ciudată.

Myziam oferă şi o imagine a satelitului Pământului, Luna.

blank

De asemenea, el a mai oferit şi alte câteva fotografii despre care spune că le-ar fi luat din apropierea Pământului, însă toate arată foarte prost calitativ (aproape că nu se înţeleg nimic din ele).

blank

Desigur, consider că totul e doar o farsă, aşa că am pus-o la categoria “Farse şi fantezii”.

Sursa (traducerea şi adaptarea): https://archive.4plebs.org/x/thread/19631067/

Orgoni Crystal