Există o bază submarină gigantică la Guantanamo Bay în Cuba? Un fost soldat american vorbeşte despre navele extraterestre pe care le-ar fi văzut acolo!


Baza Navală din Golful Guantanamo (Guantanamo Bay Naval Base) este o bază militară americană, situată pe o suprafață de 120 km pătraţi de teren și apă în Golful Guantanamo (Cuba), pe care SUA a închiriat-o pentru a fi utilizată ca stație navală şi de cărbune în 1903, pentru o sumă de 2.000 de dolari în aur pe an, până în 1934, când plata a fost stabilită pentru a exprima valoarea în aur a dolarilor; în 1974, contractul anual de închiriere a fost stabilit la 4.085 de dolari.

Baza se află pe țărmul golfului Guantanamo, la capătul sud-estic al Cubei. Este cea mai veche bază navală americană de peste mări. Începând cu Revoluția Cubaneză din 1959, guvernul cubanez a protestat în mod constant împotriva prezenței Statelor Unite pe teritoriul cubanez, prezenţă numită ca fiind ilegală în temeiul dreptului internațional, susținând că baza a fost impusă forţat Cubei. La Consiliul Națiunilor Unite pentru Drepturile Omului din 2013, ministrul de externe al Cubei a cerut SUA să returneze baza și „teritoriul uzurpat”, pe care guvernul cubanez îl consideră ca fiind ocupat de invazia americană a Cubei, în timpul războiului spaniol-american din 1898.

Din 2002, baza navală a adăpostit o închisoare militară, pentru combatanții ilegali capturați în Afganistan, Iraq și în alte locuri în timpul războiului împotriva terorismului. Cazurile de tortură a prizonierilor au fost condamnate la nivel internațional.

Ei bine, un fost soldat american a făcut nişte declaraţii şocante. El a spus că, în timpul serviciului militar desfăşurat la Baza de la Gautanamo,  Cuba, ar fi văzut o serie de nave extraterestre care au decolat și au zburat de pe o uriaşă bază subacvatică de lângă golf. El a dat această declaraţie lui Mutual UFO Network, o organizaţie implicată în investigarea cazurilor de OZN-uri.

Fostul soldat marin a dezvăluit ce s-a întâmplat cu el și cu prietenul său în anii 1968 – 1969, deși amintirile despre această bază sunt destul de îndepărtate. Potrivit lui, multe observații despre nave extraterestre au fost făcute la Guantanamo, dar s-a interzis să se discute în public despre ele. În perioada respectivă, toată lumea era uimită de activitatea ozenistică din zonă, practic în fiecare noapte zburând nave extraterestre, la mai puţin de 100 de metri deasupra capetelor lor.

Fostul soldat, care a dorit să rămână anonim, a declarat, de exemplu, că a văzut o navă marțiană, care putea avea dimensiunile de 15 x 30 de metri, dar ea nici măcar nu arăta ca cele din filmele SF. Aceste nave intrau seara în apă, așa că acolo părea că se află o bază principală subacvatică.

Cel mai interesant eveniment a fost atunci când se află de gardă păzind poarta principală a garnizoanei. Era ora 7 seara şi, privind peste gard, el văzu un nor alb mare, cu o lumină intermitentă albastră în mijloc, care se apropia de pământ. Era întuneric la vremea aceea.Până la urmă, fostul soldat şi-a dat seama că era vorba de un OZN imens.

Oare de asta americanii nu doresc să renunţe sub nicio formă la Baza militară de la Guantanamo Bay? Pentru că aici se află o bază subacvatică secretă pentru nave spaţiale? O fi oare nave spaţiale de origine umană (folosind tehnologii avansate) sau de origine extraterestră?


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO