Creatorii noştri provin de pe planeta cu cristale de quartz, denumită Rizq?


Dwight York este un autor care a pretins că a fost contactat în spirit de extratereştrii Anunnaki care i-au oferit următoarele informaţii, pe care am să le prezint ca şi idei în acest articol:

– Noi suntem creaţia extratereştrilor Anunnaki care au venit pe Pământ pentru a crea oamenii moderni.

– Galaxia noastră – Calea Lactee – se numeşte Illyuwn pentru extratereştri; într-un sistem solar se găseşte o a 8-a planetă denumită „Rizq”. Cuvântul „Rizq” provine din termenul arab „Ar-Razzaq” , care este cel de-al 17-lea nume pentru Allah.

– Pământul este denumit de extratereştrii Anunnaki ca fiind „Arduwt”, însă, el provine dintr-o fostă mare planetă, Tiamat, care s-a distrus.

– Locuitorii de pe Rizq (extratereştrii Anunnaki) sunt extrem de asemănători oamenilor, însă au ochii ceva mai mari, iar pielea lor este mai roşcată.

– Aceşti extratereştri sunt cu 100.000 de ani mai avansaţi tehnologic decât oamenii, iar ei au descoperit leacul nemuririi.

– Planeta Rizq este de 10 ori mai mare decât Pământul şi este alcătuită din cristale de quartz, ceea ce face ca ea să aibă o mulţime de curcubee.

– Aceşti extratereştri călătoresc prin galaxia noastră cu ajutorul unei nave spaţiale interplanetare denumită „Nibiru” sau „nava-mamă”. Aşadar, Nibiru nu ar fi „cea de-a 12-a planetă” a sistemului nostru solar, aşa cum ne-a învăţat cercetătorul Zecharia Sitchin.

 


Lasă un comentariu