Creatorii noştri provin de pe planeta cu cristale de quartz, denumită Rizq?


Dwight York este un autor care a pretins că a fost contactat în spirit de extratereştrii Anunnaki care i-au oferit următoarele informaţii, pe care am să le prezint ca şi idei în acest articol:

– Noi suntem creaţia extratereştrilor Anunnaki care au venit pe Pământ pentru a crea oamenii moderni.

– Galaxia noastră – Calea Lactee – se numeşte Illyuwn pentru extratereştri; într-un sistem solar se găseşte o a 8-a planetă denumită „Rizq”. Cuvântul „Rizq” provine din termenul arab „Ar-Razzaq” , care este cel de-al 17-lea nume pentru Allah.

– Pământul este denumit de extratereştrii Anunnaki ca fiind „Arduwt”, însă, el provine dintr-o fostă mare planetă, Tiamat, care s-a distrus.

– Locuitorii de pe Rizq (extratereştrii Anunnaki) sunt extrem de asemănători oamenilor, însă au ochii ceva mai mari, iar pielea lor este mai roşcată.

– Aceşti extratereştri sunt cu 100.000 de ani mai avansaţi tehnologic decât oamenii, iar ei au descoperit leacul nemuririi.

– Planeta Rizq este de 10 ori mai mare decât Pământul şi este alcătuită din cristale de quartz, ceea ce face ca ea să aibă o mulţime de curcubee.

– Aceşti extratereştri călătoresc prin galaxia noastră cu ajutorul unei nave spaţiale interplanetare denumită „Nibiru” sau „nava-mamă”. Aşadar, Nibiru nu ar fi „cea de-a 12-a planetă” a sistemului nostru solar, aşa cum ne-a învăţat cercetătorul Zecharia Sitchin.

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock