Mesajul straniu din galaxia noastră către pământeni – ne este dezvăluit de un cercetător rus


Un straniu mesaj galactic ar fi fost recepţionat în Rusia, pe lungimea de undă de 75 metri, în anul 1929, susţinea în anii ’90 cercetătorul rus A. Meagcencov, care lucra la televiziunea rusă şi a fost realizatorul unei emisiuni de mare audienţă: „OZN – o vizită neanunţată”. Meagcencov a împărtăşit următoarea teorie:

* În prezent în galaxia Calea Lactee există aproximativ 220.000 de rase inteligente;

* Unii dintre aceşti extratereştri inteligenţi, uniţi sub forma unei coaliţii, ar fi transmis omenirii 3 mesaje: primul a avut loc în anul 19.576 înainte de Hristos şi a fost adresată unui mare oraş care exista în alte timpuri: Apuradhapura. Al doilea mesaj a fost trimis către pământeni în anul 711 după naşterea lui Hristos. Şi, în sfârşit, al treilea mesaj a fost primit de locuitorii Pământului după 1218 ani, în anul 1929.

* Textul a fost cercetat de numeroşi specialişti care au ajuns la concluzia că nu este un fals! Iar în anul 1982 despre existenţa acestui document a fost informat guvernul…

* Să parcurgem în continuare fragmentele acestui mesaj, urmărind ca dv. să trageţi singuri concluziile…

* „Pământeni! Cosmosul este îngrijorat de o catastrofă ecologică aproape ireversibilă, care deja a început pe planeta voastră. Dacă nu veţi înţelege seriozitatea situaţiei, existenţa Pământului este pusă în pericol. Nu vă rămâne decât să analizaţi cu toată seriozitatea situaţia creată şi să vă uniţi eforturile în lupta pentru viaţa planetei, pentru viaţa urmaşilor voştri. Decăderea spirituală, tehnică şi ecologică începe să sufoce Pământul.

* Ascultaţi vocea Cosmosului, care poate fi auzită acum în multe puncte ale planetei voastre. Salvaţi Pământul, oameni! În caz contrar, anii acestuia sunt număraţi! De multe mii de ani, noi v-am observat pe Pământ războaiele fără încetare, şi, se pare că vor avea loc şi în următorii 100 de ani… Fără îndoială, că un acord între omenire şi noi poate fi realizat numai după lichidarea războaielor din viaţa planetei.”

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock