Extratereştrii se împerechează cu oamenii pentru urmaşi hibrizi? Întâmplarea incredibilă a unui fermier brazilian…


ATENŢIE! Întâmplarea de mai jos a fost extrasă dintr-o carte de răpiri extraterestre, fragmentul fiind tradus şi adaptat de către mine.

Pe 16 octombrie 1957, un bărbat brazilian pe nume Boas, de 23 de ani, își ara ferma cu un tractor, pe timp de noapte, pentru a evita temperaturile fierbinți ale zilei. Deodată, el văzu ceva ce părea ca fiind o stea roșie pe cerul nopţii. Însă, nu era stea; era pur şi simplu o navă spaţială, sub formă de ou, cu o lumină roșie în față și o cupolă rotativă deasupra. Nava ciudată a aterizat pe terenul brazilianului.

Bărbatul a încercat mai întâi să plece cu tractorul, dar luminile și motorul au murit, așa că a decis să o ia la fugă pe jos. N-a mai apucat, căci nişte fiinţe ciudate ieşiseră din navă şi-l trăsese acolo. Erau nişte umanoizi mici de statură (de circa 1,50 de metri), având costume gri şi căşti pe ei.

În interiorul navei, Boas a fost dezbrăcat şi apoi acoperit din cap până în picioare cu un gel ciudat. Apoi a fost condus într-o cameră mare, semicirculară, printr-o ușă care avea deasupra ei diverse simboluri ciudate. În interiorul acestei încăperi, ființele umanoide i-au luat mostre de sânge lui Boas din bărbie. Ulterior, Boas a ajuns într-o a treia încăpere, acolo unde a fost pompat un fel de gaz, făcându-l pe Boas să se simtă foarte rău.

Bărbatul povesteşte că în acea încăpere s-a alăturat o femeie umanoidă. Aceasta era foarte atrăgătoare, având aceeași înălțime ca celelalte ființe, o bărbie mică, păr blond și ochi mari, albaştri, ca de pisică. Boas s-a simţit puternic atras de femeie, iar cei doi au avut relații intime. După aceea, femeia umanoidă a zâmbit, a pus mâna pe burtă şi a făcut un semn în sus. Boas a înțeles că asta însemna că femeia îşi va crește viitorul copil în spațiul cosmic.

După răpirea extraterestră, Boas a suferit de greață, slăbiciune, dureri de cap și leziuni pe piele. Dr. Olavo Fontes de la Școala Națională de Medicină din Brazilia l-a examinat pe bărbat și a concluzionat că acesta a fost expus unei doze mari de radiații și acum suferea de o afecţiune ușoară a radiațiilor.

Antonio Villas Boas a devenit mai târziu avocat, s-a căsătorit și a avut patru copii. El a murit în 1992 și toată viaţa a rămas traumatizat de această întâmplare.


Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock