Teoria superstringurilor şi fizica multidimensională au fost puse la punct de un matematician genial indian, Ramanujan. El spunea că toate formulele matematice îi veneau de la o fiinţă din alte lumi…


Universitatea Emory (Atlanta / Georgia, SUA), decembrie 2012… După ani de lucru, matematicianul Ken Ono, împreună cu doi studenţi de-ai săi, a ajuns la o formulă revoluţionară care să le permită cercetătorilor să studieze găurile negre într-o nouă modalitate. Incredibil, dar s-a ajuns la această formulă după ce a fost studiat un singur paragraf scris cu peste 9 decenii mai înainte de către un matematician pe nume Srinivasa Ramanujan.

Srinivasa Ramanujan (1887-1920) a fost un matematician indian total diferit faţă de alte genii matematice din lume. Opera lui Ramanujan a format baza pentru teoria superstringurilor şi pentru fizica multidimensională, fiind folosită şi azi de oamenii de ştiinţă, având aplicaţii teoretice în călătoria în timp, antigravitaţie, energia liberă – toate tehnologiile posibile ale viitorului.

Neavând studii speciale matematice a dobândit rezultate impecabile în domeniul analizei matematice, teoriei numerelor, seriilor infinite și fracțiilor continue. Foarte interesant îl reprezintă faptul că matematicianul menționa că formulele nu erau produse de geniul său, ci îi erau oferite în vis de către o fiinţă din alte lumi, de o zeiţă indiană pe nume Namagiri Thayar. El chiar a insistat de multe ori pe acest subiect, neglumind deloc când vorbea de formulele matematice trimise lui din alte dimensiuni.

Oare acesta să fie adevărul?