Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

O piramidă misterioasă a fost văzută deasupra Pentagonului! E reală sau falsă!?


Canalul conspiraționist de YouTube „Third Phase of Moon” a publicat în decembrie 2018 un videoclip în care se poate observa un OZN în formă de piramidă care plutește deasupra Pentagonului. Întrucât imaginile sunt destul de întunecate, este dificil să se observe inițial obiectul ciudat, dar modificările făcute la expunere arată clar o structură misterioasă deasupra Departamentului Apărării al Statelor Unite.

Conspiraţioniştii spun că filmuleţul a fost realizat de un bărbat pe nume Alex Dude, pe 19 decembrie 2018. Obiectul misterios din ceruri ar putea avea o dimensiune foarte mare, astfel că se speculează că o invazie extraterestră ar fi una iminentă.

După vizionarea videoclipului, comentatorii de pe „Third Phase of Moon” au sugerat că e vorba, fără discuţie, de o navă extraterestră. Alţii au o altă opinie, susținând că acest obiect ar putea fi, de fapt, o navă militară secretă dezvoltată de Forțele Aeriene ale Statelor Unite.

O altă opinie ar fi aceea că acest obiect din cer ar putea fi o hologramă, realizat cu celebrul proiect NASA Blue Beam, operat de elite pentru a stabili o nouă ordine mondială. Dar totuşi un utilizator remarcă: „Nu cred că poate fi vorba de o proiecție. Fața întunecată a piramidei este chiar mai întunecată decât cerul din fundal. Nu poate proiecta o umbră; asta sugerează că obiectul e real”.

Totuşi, foarte interesant e faptul că alți doi utilizatori YouTube au publicat, de asemenea, imagini similare înregistrate în aceeași zi, acolo observându-se un OZN în formă de piramidă în jurul Pentagonului.

Sigur, scepticii sugerează că totul nu e nimic altceva decât o simplă reflexie a camerei.

Videoclipul YouTube îl puteţi viziona AICI.