Site de secrete, stiinta si metafizica

Uluitorul caz de teleportare a unui bătrân vrăjitor

5 18

teleportareÎn timp ce cercetătorii încă mai discută despre posibilitatea teleportării, vrăjitorii africani o pun în practică.

Numai astfel poate fi explicată o întâmplare enigmatică petrecută în capitala Zambiei. La răsăritul soarelui, într-un parc din oraş, a căzut din cer pe un nor colorat un om. Poliţiştii care au venit la faţa locului au fost uimiţi: bătrânul care a căzut pe pământ spunea că se numeşte Kalas Sviba şi că locuieşte într-un sat în nordul Zambiei. Bătrânul a fost dus într-o clinică întrucât avea picioarele şi două coaste fracturate. Poliţia a început cercetările în acest caz imediat.

S-a descoperit că într-adevăr bătrânul Kalas Sviba, de 70 de ani, este locuitorul acelui sat, dar este cunoscut acolo ca vrăjitor. Zeci de locuitori au afirmat că îl văzuseră în sat cu o seară înainte. Sviba, fiind cercetat în spital de un psiholog şi un expert criminalist, a refuzat să spună cum a ajuns în capitală. Nu poate fi vorba oare despre o teleportare magică?

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie