„O mie și una de nopți” face o referinţă ascunsă la „Amfiteatrelor înregistrărilor eterne” ale profetului Edgar Cayce?


„O mie și una de nopți” este o antologie de povești culese de-a lungul secolelor de diferiți autori, traducători și literați din diferite țări. Această culegere de povești își are originile în vechea Arabie și Yemen, în India antică, în Asia Mică, în vechea Persie, în Egiptul Antic, în vechea Mesopotamie şi vechea Sirie, precum și povestirile populare medievale arabice din era Califatelor.

Titlul în limba arabă al „O mie şi una de nopţi” este ALF LAYLA WA LAYLA, care este o expresie codificată ce înseamnă „Mama Documentelor”. Este o aluzie la tradiţia conform căreia sub labele Sfinxului egiptean, sau într-o dimensiune paralelă cu a noastră, există ascunsă o bibliotecă secretă, o „Sală a documentelor” sau o arhivă a înţelepciunii antice, din perioada anterioară Potopului.

„Sala documentelor” ne aduce aminte de conceptul „Amfiteatrelor înregistrărilor eterne” – propuse de celebrul profet Edgar Cayce, într-una din şedinţele sale de hipnoză. Aceste „amfiteatre ale înregistrărilor eterne” se presupune că ar conţine istoria pierdută a omenirii după distrugerea continentului pierdut al Atlantidei.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO