Misterioşii „fii ai lui Dumnezeu”, veniţi de pe o mare stea albă, apar în mai multe cronici străvechi! Cine erau ei? Îngerii căzuţi din Biblie?


fiii lui DumnezeuA existat un moment în trecutul îndepărtat, înainte de a avea loc o mare catastrofă, atunci când deșertul Gobi, care se întinde actualmente între China și Mongolia, a fost acoperit de ape; acolo se afla o imensă mare, care avea în mijlocul ei o insulă minunată, conform unei vechi legende.

Potrivit învăţăturilor teozofice aflăm următoarele:

O insulă, unde se află acum Deşertul Gobi, a fost locuită de ultimii reprezentanţi ai rasei care ne-a precedat rasa noastră – o mână de adepți „fiii lui Dumnezeu„, acum denumiţi Brahman Pitris. Tradiția spune, iar înregistrările Marii Cărţi explică, cu mult înainte de zilele lui Adam și Eva, că acolo unde acum se găsesc doar lacuri sărate și deșerturi sterpe, a existat o mare interioară vastă, care se întindea peste Asia Centrală, la nord de Munţii Himalaya. Această mare întinsă a existat până în perioadă glaciară, când un cataclism local, care a cuprins apele de sud și de vest, a format un imens deșert pustiu.

Un vechi text indian vechi descrie aterizarea în zonă a unei fiinţe misterioase şi inteligente, denumit „Tinereţe fără Bătrâneţe„. Ea a sosit din Cosmos din „carul” ei și a aterizat pe insula situată în Marea Gobi. Şi n-a venit singură, ci cu alţii, toţi fiind foarte prietenoşi faţă de oameni. Ei i-au învăţat pe oameni mai multe lucruri, îmbunătăţindu-le viaţa. Textul indian descrie sosirea lor, după cum urmează:

„Din înălţimi nepătrunse, învăluiţi în flăcări şi limbi de foc, a venit carul Fiilor Focului din Steaua cea Splendidă. Carul coborî pe Insula Albă din Marea Gobi, o întindere verde, cu flori minunate şi parfumate„.

De asemenea, scrierile sacre chineze și Cartea tibetană a lui Dzyan confirmă că în vremuri îndepărtate, cu mult înainte de Adam și Eva, a existat un uriaş teritoriu, locuit defiii lui Dumnezeu”, oamenii albi, cu ochi albaștri și păr blond, care coborâră din cer. Aceste ființe cerești, exilate pe Pământ după un război în cer (la fel ca și îngerii căzuți descrişi în Biblie), au fost instructorii divini ai omenirii, oferindu-le oamenilor toate cunoştinţele necesare dezvoltării civilizaţiei. Se spune aceste ființe știau totul despre cer și Pământ.

În literatura vedică se găseşte următorul text: Fiinţe dintr-o mare stea albă au coborât pe insula din Marea Gobi în anul 18.617.841 î.Hr. (n.e. anul a fost echivalat cu sistemul nostru de numerotare a anilor). Se spune apoi că ei au construit o fortăreață, apoi un oraș, și apoi tuneluri subacvatice care conectau insula lor cu restul continentului.

Totul s-ar fi întâmplat cu foarte mult timp în urmă și este greu de imaginat un astfel de trecut îndepărtat pe Pământ. Dar planeta noastră are o istorie foarte lungă şi misterioasă…

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO