Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Doi călugări au profeţit pentru anul 2011 un „măcel de sânge” în oraşele din România… Slavă Domnului că nu s-a întâmplat! Ce explicaţie există?


Într-un articol din 2016 de pe site-ul adevarul.ro, ni se vorbeşte despre pustnicul Zosima, care ar fi murit la fabuloasa vârstă de… 129 de ani, în anul 2008. Pustnicul Zosima a trăit în Munţii Rarău, el fiind un sihastru ce nu a fost văzut de nimeni, de aceea unii zic că nu ar fi existat niciodată. Nu ştie nimeni unde a fost îngropat pustnicul, pentru că a fost dorinţa sa să nie „tulburat” din lumea de dincolo (a fost înmormântat de un singur om, un discipol, doar acesta ştiind locul).

Se spune că pustnicul Zosima ar fi făcut următoarea profeţie: „În anul 2011, o să fie un mare măcel în oraşele din România”. Întrebat dacă o să fie vorba de revoltă, război sau cutremur, Zosima adăugă următoarele: „O să trăieşti şi o să vezi. Să te rogi lui Dumnezeu neîncetat”.

Foarte interesant e că în cartea „Pustnicii Nevăzuți ai Athosului”, pustnicul N. i-ar fi spus în 2001 fratelui I. următoarele: „Peste două săptămâni, o să fie un eveniment important într-o ţară îndepărtată” (este vorba de evenimentele 9/11 de la New York). Dar, efectul dăunător în România va fi în anul 2011. Ai să fii în Iaşi, să nu te sperii…  Roagă-te lui Dumnezeu să nu te prindă anul 2011 în oraş, pentru că va fi mare vărsare de sânge. O să rânduiască Dumnezeu şi o să stai pe Muntele Rarău, în 2011″.

OK, am ajuns în anul 2021, şi nu s-a împlinit nicio profeţie. Slavă Domnului! Însă, ce-a fost cu aceste două profeţii despre anul 2011 şi „măcelul de sânge” ce ar fi trebuit să fie în oraşele din România, în special în Iaşi? Au fost ele nişte „profeţii mincinoase” care au fost atribuite în mod fals acestor doi pustnici? Tot ce e posibil. Dar, n-ar trebui să ignorăm şi următoarele variante:

– Evenimentul sângeros trebuia să aibă loc, dar, datorită rugăciunii puternice a unor pustnici, el a fost evitat?
– Dacă cei doi pustnici / sfinţi au văzut o posibilitate din viitor (se ştie că viitorul are mai multe posibilităţi) şi, ca urmare a unei intervenţii excepţionale, realitatea a luat-o pe altă cale, ocolind acest eveniment sângeros?


Lasă un comentariu