Cum arătau navele aeriene ale locuitorilor Atlantidei? Un autor american ni le descrie, folosindu-se de “vederea în timp”

  •  
  •  
  •  
  •  

Deşi s-au scris multe despre tehnologia pe care ar fi folosit-o atlanţii în vechime (nave motorizate, un cristal imens de energie etc.), totuşi puţini   s-au încumetat să scrie despre navele aeriene pe care vechii locuitori ai Atlantidei le-ar fi folsoit pentru a cutreiera cerurile. Dar, în anul 1909, scriitorul american William Scott-Elliot a scos pe piaţă o carte foarte interesantă, dar uitată de mulţi, şi intitulată “Povestea Atlantidei şi a Lemuriei pierdute”. Scott-Elliot a descris uimitoarea tehnologie aeriană a vechilor locuitori din străvechile continente pierdute, Atlantida şi Lemuria, nefolosindu-se de artifacte, texte vechi sau dovezi fizice, ci de “vederea în timp”, o calitate pe care o pretindea că o avea.

“Vederea în timp” nu este chiar un lucru SF (cum mulţi ar crede); ea a fost credibilizată de cercetările efectuate de CIA şi Pentagon, care s-au baza pe cercetările unor fizicieni renumiţi ca Michael Faraday.

Dar, să ne întoarcem la Scott-Elliot şi să vedem ce spune acesta despre navele Atlantidei:

Materialul din care erau construite navele aeriene ale Atlantidei erau lemnul şi metalul. Navele timpurii au fost construite din lemn, plăcile fiind extrem de subţiri, dar ulterior s-au injectat unele substanţe care nu adăugau greutate materialului, ci îl făceau rezistent asemenea pielii. Când s-au folosit metal în construcţia navelor, acesta era un aliaj dintre două metale albe şi unul roşu. Rezultatul era un metal alb, asemenea aluminiului, chiar mai uşor la greutate. Întreaga structură a navei era acoperită de acest metal, fiind sudată electric dacă era necesar. Dar, indiferent dacă nava era alcătuită din metal sau din lemn, suprafaţa sa părea alcătuită dintr-o singură bucată, perfect netedă, lucind în întuneric de parcă ar fi fost acoperită cu o vopsea luminoasă. Forma acestor nave lua aspectul unor vase marine.

Se pare că aceste nave atlantide au fost chiar descrise şi în vechi manuscrise, dar ele s-au pierdut odată cu distrugerea faimoasei biblioteci din Alexandria (citiţi mai multe despre acest eveniment nefericit în acest articol: https://www.lovendal.ro/wp52/biblioteca-din-alexandria-colos-al-culturii-antice-si-enigmele-sale/).


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu