Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Fantoma de la un orfelinat victorian din Marea Britanie provoacă senzaţie pe Internet

166

blankO înregistrare video postată pe YouTube şi care ar prezenta fantoma unei tinere ce bântuie noaptea un magazin de telefoane mobile, a creat senzaţie şi fiori pe Internet. Înregistrarea provine de pe camerele de supraveghere şi prezintă o figură de femeie care se opreşte la capătul uşii şi priveşte înspre camera video de supraveghere, pentru a băga în sperieţi privitorii.

Se pare că magazinul de telefoane se află construit în locul unui orfelinat victorian, sugerându-se astfel faptul că fantoma văzută ar fi cea a unui copil mort în acel orfelinat. Cela care a postat înregistrarea, Andrew Dasilva, spune că ea e una autentică, acest lucru fiind confirmat şi de experţi. El a mai spus că: “Când am văzut-o, nu mi-a venit crede ochilor (…) I-am spus prietenului meu să posteze această înregistrare, iar oamenii să judece singuri dacă e autentică sau nu. Nu ştiu ce să cred. E absolut incredibilă”.

P.S. Cu tehnologia din ziua de azi, n-ar fi exclus ca şi acest videoclip să fie opera unor farsori. Dar, dacă filmarea e reală?

blank

Orgoni Crystal