Fantoma de la un orfelinat victorian din Marea Britanie provoacă senzaţie pe Internet


O înregistrare video postată pe YouTube şi care ar prezenta fantoma unei tinere ce bântuie noaptea un magazin de telefoane mobile, a creat senzaţie şi fiori pe Internet. Înregistrarea provine de pe camerele de supraveghere şi prezintă o figură de femeie care se opreşte la capătul uşii şi priveşte înspre camera video de supraveghere, pentru a băga în sperieţi privitorii.

Se pare că magazinul de telefoane se află construit în locul unui orfelinat victorian, sugerându-se astfel faptul că fantoma văzută ar fi cea a unui copil mort în acel orfelinat. Cela care a postat înregistrarea, Andrew Dasilva, spune că ea e una autentică, acest lucru fiind confirmat şi de experţi. El a mai spus că: „Când am văzut-o, nu mi-a venit crede ochilor (…) I-am spus prietenului meu să posteze această înregistrare, iar oamenii să judece singuri dacă e autentică sau nu. Nu ştiu ce să cred. E absolut incredibilă”.

P.S. Cu tehnologia din ziua de azi, n-ar fi exclus ca şi acest videoclip să fie opera unor farsori. Dar, dacă filmarea e reală?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock