Marea piramidă din Egipt are legătură cu „potopul lui Noe”… Acolo s-ar păstra toate cunoştinţele secrete de pe Terra, mai vechi de 10.000 de ani!


Foto: prelucrare proprie

Pe timpul lui Noe, Pământul și-a schimbat polii. Deodată, un val imens, monstruos, a trecut peste toate zonele populate ale lumii de atunci, distrugând aproape toate ființele vii. Toate înregistrările antice minunate, manuscrisele, secretele etc. au fost pierdute de umanitate. Dar chiar totul a fost pierdut? Nu chiar totul. Nu trebuie să uităm de marea piramidă egipteană!

Cu puțin timp înainte de Potopul din vremea lui Noe, „fiinţele din Ceruri” si-au dat seama că un astfel de dezastru era iminent. Și-au dat seama, prin observațiile lor făcute din spațiu, că Pământul era pe cale să își schimbe poziţia. Astfel, ei s-au hotărât să construiască un „altar al Domnului în mijlocul tărâmului egiptean și o coloană la graniță, tot în numele Domnului. Și va fi un SEMN ce va sta drept MĂRTURIE a Domnului Tuturor pe pământul din Egipt”. (Isaia 19:19-20).

Marea Piramidă a fost proiectată de ființe extraordinar de inteligente. Ei l-au instruit pe unul dintre cei mai înțelepți muritori de pe Pământ, regele Thoth, dezvăluindu-i cum să construiască întregul edificiu. Thoth era un mare mistic şi înțelesese cele 5 scopuri vitale pe care avea să le împlinească ridicarea Marii Piramide:
1. Să păstreze Cunoștințele Secrete pe Pământ.
2. Să prevestească viitorul pământenilor.
3. Să servească drept Templu al Adevărului Mistic.
4. Să fie un SEMN sau un reper pentru navele spațiale.
5. Să fie MĂRTURIE a Domnului Tuturor.

După cum știți, au fost folosite anumite principii de construire ce sunt încă minuni ale lumii chiar și în zilele noastre. De exemplu, pietrele au fost cuplate atât de precis în cadrul piramidei, încât, în prezent, abia poți introduce o cartelă telefonică între ele.

Așadar a fost construită piramida, iar cunoștințele străvechi au fost ascunse în pereții săi de piatră pentru a persista peste veacuri. Noe, un căutător sincer al Luminii spirituale, a fost contactat de „fiinţele din Ceruri” și a fost avertizat cu privire la schimbarea planetară ce avea să-i distrugă pe oameni. Așa că Noe a construit o arcă, după cum a fost sfătuit…