O istorie alternativă halucinantă a lui Iisus şi legătura sa cu prinţul Nannar de pe planeta Nibiru


Următoarele informații au fost luate din cărțile „The Stellar Man” de John Baines și din „Zeii Edenului” de William Bramley. Totul reprezintă doar IPOTEZE (pe care trebuie să le luaţi ca atare); este foarte posibil să fie IPOTEZE ABERANTE (poveşti nemuritoare), dar le expun şi pe acest site, doar de dragul de a prezenta şi puncte de vedere alternative. Aşadar, doar vă informaţi, fără a fi nevoiţi să credeţi nimic.

* După cum știm cu toții, vechii israeliți au fost luați în captivitate de egipteni în jurul anului 2000 î.Hr. Ceva mai târziu s-a născut şi Moise, celebrul patriarh biblic. Atunci când a crescut, Moise a devenit student al misterelor ermetice egiptene. Această tradiție „ermetică” a fost „știința” care a fost transmisă oamenilor timpurii de către prinţul de pe planeta Nibiru, Nannar, prințul magiei și vrăjitoriei, cunoscut în mitologia greacă ca Hermes, iar în Egipt ca Thot.

* Era în jurul anului 1587 î.Hr. şi planeta Nibiru s-a apropiat din nou de Pământ, la perihelionul său, direct deasupra Polului Nord, în linie dreaptă cu Steaua Polară. O serie de cataclisme au apărut atunci pe Pământ, ca urmare a apropierii lui Nibiru. Această serie ciclică de evenimente catastrofale se repetă mereu de fiecare dată când Nibiru se apropie de Terra. Moise a ştiut acest lucru şi a văzut ocazia de a elibera poporul său de dominația egipteană, în timpul cataclismelor.

* Moise a căutat ajutor de la un „Arhon al Destinelor” (care în Biblie apare ca „Dumnezeu”). „Te rog să-mi eliberezi poporul”, a cerut Moise Arhonului. Acesta a făcut o înțelegere cu Moise: dacă Moise îi va jura credinţă, Arhonul îi va ajuta pe israeliți să scape din Egipt, manipulând cataclismele care erau în plină desfășurare. Moise a fost de acord.

* Atunci, avu loc o schimbare a axei polare. În timpul acestui fenomen, apele Mării Roșii s-au despicat, oferind o oportunitate pentru israeliți să treacă pe fundul mării, care era uscat temporar. Armata egipteană i-a urmărit, dar a fost înghițită și înecată de apele mării care s-au revărsat brusc.

* Cu toate acestea, când israeliții au sosit în siguranță în Sinai, Moise a realizat că a făcut o înțelegere cu Arhonul „greșit”. Ca urmare a acordului său, acest Arhon a preluat controlul asupra Pământului.

* Până în anul 100 î.Hr., extratereştrii de pe Nibiru și-au dat seama că Moise a provocat o situație inacceptabilă cu privire la Pământ. Trebuiau să repare totul. Din moment ce Prințul Nannar era magicianul lor și conducătorul filozofiei ermetice pe care Moise o cunoscuse, împăratul Anu de pe Nibiru l-a ales pe prințul Nannar să se îndrepte spre Pământ şi să rezolve situaţia. Prințul Nannar a fost de acord.

* El a convenit următorul plan: să lase însărcinată o femeie pământeancă cu sămânţa prinţului Nannar și să creeze o mamă hibridă pământeancă / nibiruană care ar fi capabilă să dea naștere unui copil hibrid de s*x masculin, de a doua generație. Astfel, Fecioara Maria ar fi fost jumătate pământeancă și jumătate nibiruană.

* De îndată ce Maria a ajuns la pubertate, ea a fost mutată în Giza, în Egipt, și a petrecut acolo anii adolescenţei, fiind îndoctrinată în misterele hermetice. Ea a fost informată că „datoria” ei în viață este de a purta un copil de s*x masculin, care va fi 3/4 nibiruan și 1/4 pământean. Prințul Nannar a găsit un bătrân numit Iosif care să-i fie „soțul” ei.

* Maria și Iosif s-au căsătorit, dar Iosif nu știa nimic despre trecutul Mariei. Când Maria a împlinit 20 de ani, prințul Nannar „s-a materializat” pe Pământ ca soldat roman. A întâlnit-o pe Maria, pe care ar fi lăsat-o însărcinată: astfel Iisus ar fi fost conceput. Când Iisus a ajuns la pubertate, a fost dus în India, unde a fost învăţat de revoluționara prințesă nibiruană Inanna. La vârsta de 30 de ani, Iisus s-a întors la Ierusalim.

* Au existat motive pentru această „manevră” a prințului Nannar. El a trebuit să aibă un hibrid de a doua generație, Iisus, care era capabil să-i impresioneze pe pământeni cu puterile sale miraculoase.

* Scopul acestui complot al prințului Nannar și al împăratului de pe Nibiru, Anu, a fost acela de a elibera Pământul de sub dominația acestui „Arhon”. Iisus trebuia să fie vehiculul prin care acest scop trebuia să fie îndeplinit…


Lasă un comentariu