Fabuloasa Piatră Chintamani a fost adusă în trecut pe Pământ de către extratereştrii de pe Sirius? Se spune că cine o deţine devine zeu…


În anii 20 ai secolului trecut, artistul şi misticul rus Nicolae Roerich, după mai multe călătorii în Orientul Mijlociu şi Orientul Îndepărtat, a ajuns să cunoască „Piatra Chintamani”. Dar ce era ea, de fapt?

Piatra Chintamani, care este de origine extraterestră, se presupune că a fost adusă pe Pământ de către emisari de pe o planetă care orbitează steaua Sirius și apoi a fost predată regelui Shambalei, un tărâm subteran secret situat sub Tibet, cunoscut de mulți mistici din Orient şi de câţiva ocultiști din Occident.

Ocultiştii spun că această Piatră Chintamani are puterea de a face un om nemuritor; de asemenea, ar conferi celui care o deţine abilitatea de a vedea în trecut şi în viitor. Totodată, s-a sugerat faptul că piatra nu poate fi testată în mod adecvat științific, deoarece o mare parte din ea se află într-o frecvență dimensională superioară celei în care există.

Piatra este de culoare verde, semănându-se cu o specie de meteorit cunoscut sub numele de Moldavit, care are culoarea verde închis. Ar putea fi Piatra Chintamani „piatra filozofală” pe care toţi alchimiştii mari au căutat-o de-a lungul timpului, având puterea de a transforma un metal în aur și un om într-o zeitate nemuritoare?

Ar fi putut proveni Piatra Chintamani de pe Sirius? Oamenii au avut contact cu extratereştrii siriusieni în trecutul îndepărtat? Posibil. În ultimul secol, antropologii au descoperit că unele dintre triburile din Mali, cum ar fi triburile Dogon și Bozo, au susținut că au fost vizitaţi de fiinţe de pe Sirius, care i-au învăţat multe lucruri. Pentru a-și dovedi pretențiile, aceste triburi au dezvăluit unele informații uluitoare transmise de strămoşii lor, ca de exemplu faptul că Sirius e un sistem format din trei stele. O astfel de informație ar putea fi obținută numai prin observarea cu telescoape foarte puternice, pe care nu aveau cum să le deţină nişte triburi atât de primitive.

Robert Temple, autorul cărţii „Misteriul Sirius”, susţine că francmasonii secolului al XVIII-lea, părinţii fondatori ai Statelor Unite ale Americii, cunoşteau faptul că oamenii au fost în trecut creaţi / învăţaţi de către extratereştrii de pe Sirius. Astfel, de exemplu, ziua naţională a SUA, 4 iulie, nu a fost instituită întâmplător, aceasta fiind una din zilele anului în care Soarele nostru se află cel mai aproape aliniat cu Sirius.


Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO