O navă spaţială extraterestră „parţial dezvăluită” a fost surprinsă în direct de Staţia Spaţială Internaţională! NASA a tăiat repede legătura! O fi vorba de altceva?


OZN SSI 1Pare a fi o scenă direct dintr-un film SF, dar de fapt este o realitate. Staţia Spaţială Internaţională pur şi simplu a capturat o navă spaţială extraterestră care s-a dezvăluit parţial chiar deasupra Pământului, scrie site-ul ufosightingsdaily.com. Par a fi nişte jeturi puternice de lumină al unei nave spaţiale. Însă, din păcate, NASA nu lasă imaginile să se deruleze până la capăt. Cine ştie ce altceva am mai fi văzut! Scott Waring, editorul site-ului UFO Sightings Daily, e categoric: „NASA, cât va mai merge şarada asta!?”

Soarele se află la un anumit unghi, şi lucrul acesta face ca o parte din nava spaţială misterioasă să fie vizibilă. Oricum, pentru această captură trebuie să-i mulţumim lui Streetcap1, pasionatul de OZN-uri de pe YouTube, pentru că a fost pe fază. NASA, după ce a observat şi ea obiectul luminos misterios, a tăiat transmisiunea, iar ecranul a devenit albastru! Adică, pur şi simplu cei la Agenţia Spaţială Americană „au tăiat macaroana”, ca să mă exprim mai tranşant. Ce au de ascuns? Accident tehnic… să fim serioşi!

Acum, nu aş vrea ca să las doar o singură posibilitate. Mă mai gândesc şi la câteva alternative pentru a explica cele două lumini paralele misterioase, ca de exemplu:

* un experiment Blue Beam, cu ajutorul sateliţilor secreţi americani;

* sateliţi militari sau de spionaj.

* experimente secrete cu rachete spaţiale.

Dacă mai aveţi şi alte idei, le „ascult”.

OZN SSI 2

 


Lasă un comentariu