O navă spaţială extraterestră „parţial dezvăluită” a fost surprinsă în direct de Staţia Spaţială Internaţională! NASA a tăiat repede legătura! O fi vorba de altceva?


OZN SSI 1Pare a fi o scenă direct dintr-un film SF, dar de fapt este o realitate. Staţia Spaţială Internaţională pur şi simplu a capturat o navă spaţială extraterestră care s-a dezvăluit parţial chiar deasupra Pământului, scrie site-ul ufosightingsdaily.com. Par a fi nişte jeturi puternice de lumină al unei nave spaţiale. Însă, din păcate, NASA nu lasă imaginile să se deruleze până la capăt. Cine ştie ce altceva am mai fi văzut! Scott Waring, editorul site-ului UFO Sightings Daily, e categoric: „NASA, cât va mai merge şarada asta!?”

Soarele se află la un anumit unghi, şi lucrul acesta face ca o parte din nava spaţială misterioasă să fie vizibilă. Oricum, pentru această captură trebuie să-i mulţumim lui Streetcap1, pasionatul de OZN-uri de pe YouTube, pentru că a fost pe fază. NASA, după ce a observat şi ea obiectul luminos misterios, a tăiat transmisiunea, iar ecranul a devenit albastru! Adică, pur şi simplu cei la Agenţia Spaţială Americană „au tăiat macaroana”, ca să mă exprim mai tranşant. Ce au de ascuns? Accident tehnic… să fim serioşi!

Acum, nu aş vrea ca să las doar o singură posibilitate. Mă mai gândesc şi la câteva alternative pentru a explica cele două lumini paralele misterioase, ca de exemplu:

* un experiment Blue Beam, cu ajutorul sateliţilor secreţi americani;

* sateliţi militari sau de spionaj.

* experimente secrete cu rachete spaţiale.

Dacă mai aveţi şi alte idei, le „ascult”.

OZN SSI 2

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO