Site de secrete, stiinta si metafizica

Cu iPhone 4S, un turist a surprins un OZN gigantic, însoţit de două globuri luminoase mici… sau poate chiar avioane ale forţelor militare!

6 10

OZN Franta 1O să vă prezint de data aceasta un videoclip mai ciudat din rândul “videoclipurilor despre OZN-uri”, care, cu siguranţă, vă va atrage atenţia. Înregistrarea video a fost realizată într-un oraş de Franţa pe 13 septembrie 2013, la ora amiezii. Toată filmarea a fost făcută fără zoom, cu un iPhone 4S. Mai târziu, tipul care a făcut filmarea a prelucrat-o, în sensul că a “zoom”-uită până la limita vizibilităţii. Dacă videoclipul nu e un fals, din el se poate observa un OZN-gigantic, care este însoţit, de-o parte şi de cealaltă de două globuri luminoase mai mici! Citez din autorul videoclipului:

“Am filmat unul dintre cele mai uimitoare OZN-uri din viaţa mea. Mă uitam printr-o fereastră într-un restaurant din Suresnes (Franţa), când am observat un obiect uriaş care se deplasa pe cer destul de încet. La început am crezut că era vorba de un zeppelin, dar când m-am uitat ulterior la video şi am făcut zoom, mi-am dat seama că nu e aşa. Era vorba de un obiect simetric, care nu avea aripi în spate şi nici mecanism de propulsare. Apoi, am constat două obiecte mici şi luminoase lângă el, care păreau că-l escortează; o fi fost vorba de alte două OZN-uri sau chiar avioane ale forţelor aeriene? Din păcate, nu aveam camera video cu mine la restaurant, dar totuşi am putut filma cu iPhone 4S”.

Voi ce spuneţi? Repet: dacă nu e un fals, videoclipul arată clar la lumina zilei, prezenţa unor obiecte misterioase şi neelucidate pe cer. Păcat de blocurile care au ascuns obiectele…

OZN Franta 2

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie