Marele savant român Henri Coandă s-ar fi întâlnit la o bază aeriană americană cu 8 civilizaţii extraterestre! Acolo, s-a prezentat omenirii tehnologii incredibile!


coanda extraterestruDan Mirahorian, în cartea sa interesantă „Comentariu la misterul Ummo” ne prezintă ipoteza şi dovezile că marele nostru savant Henri Coandă ar fi participat în aprilie 1954 la o întâlnire cu 8 civilizaţii galactice, la baza aeriană americană Murocs! Incredibil, nu? Şi nu doar el singur, ci mai multe personalităţi din întreaga lume!

Iată ce ne mai spune acelaşi Dan Mirahorian:

Reprezentanţii civilizaţiilor galactice, prezenţi la Murocs ar fi afirmat ca Yoga Sutra, alaturi de Tao Te King, sunt nişte moşteniri ale civilizaţiei precedente de pe Terra”, in care se indica exact modul de centrare experimentală în Banca de date a Universului. Aceste două cărţi deschid accesul la puterile nemijlocite de control al realităţii fenomenale, pe care oamenii le numesc „puteri supranaturale sau divine”.

Iată ce demonstraţie ar fi făcut extratereştrii galactici în faţa asistenţei terestre cu ocazia întâlnirii de la Murocs (conform relatărilor lui Henri Coandă):
1) Fenomene de modulare a proprietăţilor materiei (materialele opace deveneau transparente, cele rigide – plastice sau elastice etc.).
2) Invizibilitate optică în infraroşu şi radar.
3) Dematerializări (fără translocaţie sau teleportare).
4) Materializări.
5) Translocaţie (sau teleportare).
6) Transfer prin obstacole (treceri prin zid).
7) Controlul cuplajului diferitelor corpuri cu câmpul gravitaţional (levitaţie şi amplificare a greutăţii) si cu raza de curbura a spaţiului (micşorări, măriri).

Aceste „puteri divine”, obiectivate de reprezentanţii civilizaţiilor galactice avansate, atât pe cale tehnologică, cât şi „psihică” (fără apel la dispozitive folosind doar impulsurile generate de propriul creier), precum şi omniprezenta comunicare telepatică a fost un şoc pentru oamenii de ştiinţă prezenţi!

Vă vine să credeţi?


Lasă un comentariu