Două avioane din Antarctica urmăresc un OZN misterios pe Google Earth?


Google Earth este cel mai mare catalog vizual al planetei noastre care a fost creat vreodată, atât din perspectiva imaginilor de pe sateliți, cât și din perspectiva nivelului străzii. Iar, de-a lungul timpului, utilizatorii de pe Internet au descoperit mai multe locuri şi obiecte bizare pe Google Earth, care n-ar fi trebuit să se afle acolo.

De exemplu, într-un articol din 2017 – Nava spaţială secretă americană TR-3B apare pe Google Earth în Australia! Au uitat s-o blureze? – vorbeam despre faptul că pe Google Earth apare navă spaţială secretă guvernamentală americană TR-3B într-un parc naţional din Australia. Într-un alt articol din 2015 – Google Earth dezvăluie ceva şocant în Antarctica: un OZN uriaş căzut în gheţuri, spre care sunt îndreptate 4 tancuri mari! Eroare fotografică sau ce naiba…!? – dezvăluiam faptul că în Antarctica Google Earth ne arată ceea ce par a fi rămăşiţele unui OZN uriaş, spre care sunt îndreptate 4 tancuri mari.

Ei bine, în acest articol vom vorbi despre o descoperire uimitoare, cu ajutorul lui Google Earth, tot în Antarctica (oare de ce majoritatea misterelor se regăsesc în Antarctica!?) Este vorba de două avioane militare de vânătoare, care par să urmărească un OZN lângă staţia Zucchelli (Antarctica). Însă, marea majoritate a comentatorilor de pe videoclipul YouTube (unde a fost postată această informaţie) cred că cele două avioane se află la pământ (şi nu zboară), „OZN”-ul nefiind altceva decât o simplă clădire secretă construită în Antarctica…

Foto: captura din videoclipul YouTube
ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock