Extratereştrii ar putea contacta direct Inteligenţa Artificială de pe Terra şi să ne ocolească pe noi, oamenii?


Scenariul „cel mai posibil” al primului contact al extratereștrilor care se întâlnesc cu președintele SUA pe gazonul Casei Albe a fost explorat de multe ori de-a lungul anilor, dar ce s-ar întâmpla dacă – în loc să contacteze oamenii – extratereștrii inteligenți ar decide să ocolească complet civilizația noastră?

Într-un nou documentar intitulat „God Vs Aliens”, regizorul și muzicianul Mark Christopher Lee pune o întrebare intrigantă: ce s-ar întâmpla dacă extratereștrii ar încerca în schimb să ia contact cu o Inteligență Artificială? Acest lucru ar putea fi mai ales posibil dacă extratereștrii înșiși s-ar întâmpla să fie vreo Inteligenţă Artificială avansată? Este doar unul dintre multele gânduri prezentate în film, care explorează, de asemenea, modul în care diferite religii din lume ar putea răspunde la dovada definitivă a vieții extraterestre inteligente.

„Cred că ar putea merge în orice direcție”, a spus Lee. „Oamenii sau grupurile religioase ar putea să o vadă ca pe o a doua venire  sau ar putea să o vadă ca pe un anti-Hristos. Dar ar putea glorifica măreția lui Dumnezeu”.

Unii indivizi de rang înalt din Vatican pretind chiar că au cunoștințe despre vizitatorii extratereștri. „Contactul cu extraterestre este un fenomen real”, a spus monseniorul Corrado Balducci, teologul Vaticanului. „Vaticanul primește multe informații despre extratereștri de la ambasadele sale din diferite țări, precum Mexic, Chile și Venezuela”.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO