Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Două nave extraterestre gigantice tocmai au intrat în sistemul nostru solar? Cine ne supraveghează?


Imagine: captura videoclip YouTube

Într-un nou videoclip postat pe contul de YouTube thirdphaseofmoon pe 5 martie 2020, se arată că într-o înregistrare a misiunii spaţiale NASA STEREO se observă ceva ce nu pare a fi din această lume. Astfel, pot fi văzute două nave spaţiale misterioase ce par a pătrunde în sistemul nostru solar!

Precum se ştie, STEREO (Solar Terrestrial Relations Observatory) este o misiune de observare solară. Două sonde spaţiale identice (STEREO-A şi STEREO-B) au fost lansate în 2006, ele orbitând Soarele şi observând fenomenele solare, cum ar fi ejecţiile de masă coronară. În anul 2014, s-a pierdut contactul cu STEREO-B, în prezent doar STEREO-A fiind operaţional.

STEREO-A surprinde activitatea solară, dar, câteodată, aşa cum spune şi autorul videoclipului YouTube, sonda spaţială NASA poate surprinde şi obiecte cereşti neobişnuite. Thirdphaseofmoon crede că cele două obiecte neobişnuite gigantice care au intrat în sistemul nostru solar ar reprezenta următoarele: primul obiect ar fi un fel de staţie spaţială, iar cel de-al doilea o navă spaţială imensă, sub formă de ţigară, care lasă un fel de „urmă plasmatică” în spatele ei. Oricum, nu se poate spune exact ceea ce reprezintă cele două obiecte, dar oamenii de ştiinţă ar putea să explice ce naiba sunt ele.

Priviţi ce mari sunt cele două obiecte, în raport cu Pământul – par a fi chiar de câteva ori mai mari decât planeta noastră! Vin ele din sistemul nostru solar, din galaxia noastră sau din alte galaxii îndepărtate?

Un comentator de la videoclipul YouTube spune că un obiect gigantic seamănă cu „roţile din interiorul roţilor” ale obiectului pe care profetul Ezechiel din Biblie l-a văzut: „Mă uitam la aceste făpturi vii şi iată că pe pământ, afară de făpturile vii, era o roată la fiecare din cele patru feţe ale lor. Înfăţişarea acestor roţi şi materialul din care erau făcute păreau de hrisolit, şi toate patru aveau aceeaşi întocmire. Înfăţişarea şi alcătuirea lor erau de aşa fel încât fiecare roată părea că este în mijlocul unei alte roţi”. Citiţi mai multe într-un articol special în care am vorbit despre acest subiect – Misterul dezvăluit din Vechiul Testament: farfuriile zburătoare din alte dimensiuni ale profetului Ezechiel.

Imagine: captura videoclip YouTube
Imagine: captura videoclip YouTube

Videoclipul YouTube al lui thirdphaseofmoon îl puteţi vede AICI.