Timpul se repetă într-o buclă? Întâmplarea fantastică de care a avut parte un bărbat aflat într-o maşină


Imagine: prelucrare proprie

Într-o povestire bizară publicată pe site-ul Lipstick Mystic, martorul spune că se deplasa, împreună cu prietenul său, în jurul orașului său natal din Easton, Pennsylvania (SUA), când a fost prins într-o scurtă buclă de timp, în care totul se repeta chiar înaintea ochilor lor săi. Martorul povesteşte:

„Am avut o experiență uimitoare acum aproximativ doi ani în Easton, Pennsylvania. Prietenul meu și cu mine ne-am oprit la un semafor, lângă un magazin de biciclete, în timp ce ne plimbam cu maşina, când am văzut cel mai ciudat lucru din viaţă. Un tânăr a ieșit din magazinul de biciclete purtând haine viu colorate și s-a urcat în mașina sa. Când stăteam la semafor, am întors capul pentru a discuta ceva cu tovarășul meu. O clipă mai târziu, m-am întors și S-A ÎNTÂMPLAT ACEEAŞI SCENĂ: acelaşi tânăr, îmbrăcat la fel, a ieșit din magazin și s-a urcat în mașina lui, exact în același mod!

Nu a trecut suficient timp între aceste două momente pentru ca bărbatul în cauză să poată să se coboare din mașină, să se întoarcă în magazin și apoi să plece din acelaşi magazin. Timpul scurs dintre aceste momente (în care l-am văzut ieșind din magazin de două ori) nu a fost mai mult de câteva secunde”.

Ce provoacă aceste „scăpări din Matrix”, aceste anomalii în timp, în care evenimentele sunt „reciclate”?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO