În Argentina, un bărbat a fost atacat de extratereştri cu o rază roşie misterioasă! Apoi, toate luminile din zonă şi-au schimbat culoarea!


OZN luminaIată o întâmplare care a avut loc în anul 1963. Eugenio D. se afla la volanul camionului său încărcat cu cărbuni, noaptea, undeva în Argentina… Ploua torenţial. Deodată, Douglas a văzut ceva foarte strălucitor pe drum, în faţă, ca farurile unui vehicul apropiindu-se, doar că era o singură lumină, orbitoare. Pentru a evita o coliziune, Douglas a încetinit. Lumina a devenit atât de intensă încît a trebuit să-şi plece capul şi să tragă pe dreapta. A oprit maşina şi a coborât. Lumina dispăruse.

Eugenio văzu un obiect circular, aparent metalic, înalt de aproximativ treizeci şi cinci de picioare. Se zărea şi o deschizătură, formând o altă zonă luminoasă, mai puţin intensă. Au apărut trei personaje. Arătau precum oamenii, dar purtau pe cap nişte lucruri stranii, ceva ca nişte antene. Nu aveau nimic respingător, dar eroul nostru se simţea teribil de speriat.

Imediat ce creaturile l-au văzut, o rază roşie de lumină s-a îndreptat spre locul în care se afla şi l-a ars. Eugenio a luat-o la fugă către un sat. Dar raza roşie arzătoare l-a urmat până în sat, unde a interferat cu trei felinare de pe stradă, transformându-se în lumini de culoare violetă şi verde. Douglas putea simţi mirosul înţepător de gaz!

Eugenio a alergat la cea mai apropiată casă şi a strigat după ajutor. Ribas, proprietarul, murise în noaptea precedentă, dar familia sa se afla adunată la priveghi; ei au relatat că în acelaşi moment în care au auzit strigătul lui Eugenio lumânările din încăpere şi lumina electrică din casă au devenit verzi şi au simţit acelaşi miros ciudat. S-au grăbit să deschidă uşa: Eugenio stătea sub ploaia torenţială, cu haina în cap şi cu o armă în mână. Luminile de pe stradă îşi schimbaseră culoarea. Trebuie să fi fost una dintre cele mai fantastice scene vizuale din bogatele arhive ale ufologilor.

Eugenio D. a fost dus la secţia de poliţie, unde au putut fi văzute dar arsurile de pe faţa şi mâinile lui. S-a dovedit că poliţia primise mai multe telefoane în legătură cu schimbarea culorii luminilor, dar o atribuiseră funcţionării neregulate a centralei electrice locale – care, totuşi, cu greu ar putea fi răspunzătoare pentru schimbarea culorii flăcării lumânărilor din casa lui Ribas! Eugenio a fost examinat de medic, care a declarat că arsurile au fost cauzate de ceva asemănător radiaţiei ultraviolete (Eugenio afirmă că a simţit arsura în momentul în care a fost expus fasciculului roşu).

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock