Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Misterioasele horoscoape ale lui Hitler

154

Hitler1020Nenumărate cărţi au consemnat, analizat şi discutat evenimentele care s-au petrecut înainte, în timpul şi după cel de-al Doilea Război Mondial, dar, dintre acestea, prea puţine menţionează rolul important jucat de astrologie şi de profeţie în determinarea cursului istoriei. Se ştie că atât Stalin, cât şi Hitler consultau frecvent fel de fel de prezicători şi clarvăzători, deşi, în mod oficial, interziseseră activitatea acestor persoane cu puteri misterioase. În Germania nazistă în mod deosebit, ocultiştii erau supuşi unor persecuţii şi hărţuiri sistematice, la fel ca şi alte grupuri minoritare.

Înainte de izbucnirea războiului, un profet şi astrolog pe nume Karl Ernest Krafft se bucura de un respect deosebit în Germania printre contemporanii lui. Născut la Basle în 1900, Krafft era foarte instruit, mai ales în domeniul statisticii, dar s-a remarcat şi ca un pasionat astrolog. Publicarea cărţii sale, Tratat de astrobiologie, l-a făcut cunoscut şi apreciat în rândul colegilor ocultişti şi profeţi. În această lucrare, Krafft şi-a expus teoria cu privire la prevederea viitorului, pe care el o numea „tiposcomie”. În esenţă, el afirma că destinul unei persoane poate fi prevăzut pe baza personalităţii acesteia.

Krafft, astrologul care a prezis un atentat împotriva lui Hitler

Când a izbucnit războiul, poziţia privilegiată a lui Krafft era periclitată. Dar viaţa lui s-a schimbat dramatic atunci când o prezicere foarte exactă despre Hitler l-a pus faţă în faţă cu membrii de frunte ai comandamentului Ftihrerului. Krafft a prezis că viaţa lui Hitler va fi în pericol undeva între 7 şi 10 noiembrie 1939. Şi, într-adevăr, era atât de sigur de aceasta, încât pe 2 noiembrie i-a scris doctorului Heinrich Fesei, un prieten apropiat al lui Himmler, şi l-a avertizat că Hitler se află într-o primejdie iminentă. Dar Fesei, care nu dorea să aibă nicio legătură cu profetul, a clasat scrisoarea şi nu i-a transmis mesajul lui Himmler.

În ziua de 8 noiembrie, în hala de bere de la Munchen a explodat o bombă, la numai 27 de minute după ce Hitler părăsise clădirea. Când povestea a devenit cunoscută, Fesei a presupus imediat că Krafft fusese implicat în complotul pentru uciderea Fuhrerului, aşa că i-a dat scrisoarea omului care era mâna dreaptă a lui Hitler, Rudolf Hess. Krafft a fost imediat arestat de Gestapo, care l-a găsit însă nevinovat de complot împotriva lui Hitler.

Hitler a amânat atacul împotriva URSS datorită prezicerilor astrologului

În acest moment, vestea despre talentele remarcabile ale lui Krafft a ajuns la urechile lui Josef Goebbels, şeful Ministerului Propagandei, care făcuse de curând o pasiune pentru Nostradamus. Goebbels a ordonat ca Ernest Krafft să fie pus să descifreze catrenele complicate ale lui Nostradamus şi să extragă toate referirile care ar putea avea semnificaţia unor semne bune pentru cel de-al Treilea Reich, utilizabile în scopuri de propagandă. Apoi, în 1940, Krafft a fost chemat să interpreteze horoscopul lui Hitler. Cu această ocazie, Krafft a sugerat ca atacul plănuit împotriva URSS să fie amânat pentru o dată ulterioară. În ciuda faptului că nu-l cunoscuse personal pe Krafft, Hitler a ţinut seama de recomandarea lui şi a aşteptat până în iunie anul următor pentru a lansa Planul Barbarossa. Succesul atacului împotriva URSS din primele zile ale ofensivei părea să confirme prezicerile lui Krafft, deşi în ultimă instanţă acestea s-au dovedit nefondate.

Arestarea şi moartea lui Krafft

Apoi Krafft a insistat, spunând că este necesar ca Germania să-şi asigure victoria până în anul 1943, căci altfel va pierde războiul. Deşi istoria a confirmat acurateţea profeţiei sale, Krafft a fost aruncat în închisoare. Hitler era furios din cauza acestei preziceri, considerând-o drept cauza dezertării bruşte a lui Rudolf Hess, în 1941. Drept urmare, toţi ocultiştii şi astrologii au ajuns la închisoare.

În 1942, Krafft a fost eliberat şi i s-a ordonat să studieze horoscoapele liderilor Aliaţilor, pentru a oferi informaţii vitale despre duşmani. Printre multele lui divinaţii s-a numărat şi prezicerea că Montgomery va fi mult mai puternic decât Rommel, informaţie care s-a adeverit.

Dar ultima sa premoniţie, exactă de altfel, că o bombă va distruge Ministerul Propagandei din Berlin, a avut drept rezultat arestarea şi judecarea lui Krafft pentru trădare. După ce a zăcut în închisoare mai mulţi ani, Krafft s-a îmbolnăvit de tifos şi a murit în 1945.

Remarcabila acurateţe cu care şi-a făcut Krafft prezicerile pare a fi o dovadă incontestabilă a puterilor lui de oracol. De fapt, calităţile lui Krafft i-au impresionat pe Aliaţi, care au încercat să descopere şi ei un clarvăzător cu puteri asemănătoare pe care să le pună în slujba lor, aşa cum procedase Krafft cu naziştii. Iar faptul că nu au reuşit să găsească pe nimeni dovedeşte cât de rar şi de preţios era talentul lui Krafft.

Orgoni Crystal