Semnificaţia ascunsă a literei X pe palme – se pare că doar 3% din populaţie are acest X

  •  
  •  
  •  
  •  

Bazându-ne pe cunoștințele antice de chiromanţie (ghicit în palmă), știm că liniile și simbolurile de pe palmă ar putea fi asociate cu personalitățile noastre și cu perspectivele noastre viitoare în ceea ce privește cariera, viața, căsătoria, banii și sănătatea.

Această practică populară antică de prezicere a viitorului prin studiul palmei își are rădăcinile în astrologia hindusă. În urmă cu câteva mii de ani, înțeleptul hindus Valmiki a scris o carte care conține 567 de versete despre chiromanţie. Din India, cunoștințele despre ghicitul în palmă s-au răspândit în întreaga lume, prin China, Tibet, Egipt, Persia și în alte câteva țări din Europa. Savantul grec Anaxagoras, aflându-se în India, a aflat despre chiromanţie și a împărtășit mai târziu cunoștințele cu Hermes.

Filozoful grec Aristotel a aflat şi el de chiromanţie, cunoştinţe oferite împăratului Alexandru cel Mare. Acesta din urmă a fost interesat foarte mult de această „ştiinţă”, începând să verifice caracterul ofițerilor săi, evaluând liniile de pe palmele lor. Unii spun că împăratul Alexandru a devenit atât de avansat în domeniu, încât şi-a ghidat restul vieţii după chiromanţie.

Se pare că Alexandru cel Mare avea un semn rar pe palma lui – litera X. Se spune că doar 3% din populația lumii ar avea acest semn X pe palme. Pentru a determina credibilitatea acestei afirmaţii, Universitatea STI din Moscova, a efectuat o cercetare în domeniu, despre conexiunea potențială a semnului X de pe palmele oamenilor cu destinul oamenilor. În lucrare, au fost colectate și analizate datele a peste 2 milioane de oameni, atât vii, cât și morți, și s-a ajuns la concluzia că marea majoritatea a oamenilor care aveau (sau au avut litera X) pe ambele palme, erau fie lideri, fie persoane extrem de populare din societate.

Dintre persoanele care au avut semnul X amintim de marele împărat grec Alexandru cel Mare sau de președintele american Abraham Lincoln. S-a constatat că majoritatea dintre cei care au (au avut) litera X în ambele palme, continuă să fie amintiți chiar și după zeci de ani sau sute de ani după moartea lor.  Acești oameni au un al șaselea simț (intuiție). Adică ei ar putea simți pericolul înainte de a se întâmpla. De asemenea, aceste persoane sunt inteligente, intuitive, au cunoștințe foarte multe și o memorie de elefant.


  •  
  •  
  •  
  •