Profeţia dintr-o carte: „România va rămâne neatinsă de focurile şi distrugerile din jurul ei”


În cartea lui Dan Gicu „România: inima ocultă a Terrei”, ni se spune care ar fi viitorul României. Citez din carte câteva fragmente:

* România va trece în viitor prin mari frământări lăuntrice şi prin anumite schimbări externe ce o vor impune exemplar ca prestigiu în conjunctura internaţională, şi, prin mila Providenţei, va ieşi aproape neafectată din situaţia conflictelor războinice mondiale, declarând-se, datorită Spiritualizării Extraordinare, ţară neutră, ce îşi va asuma rolul de nucleu ireproşabil al înţelepciunii şi iubirii divine.

* În cele din urmă, toţi duşmanii României vor îngenunchia la hotarele acestei ţări şi plini de umilinţă vor recunoaşte misiunea ei spirituală, ce se va manifesta prin intermediul teribilei outeri a lui Dumnezeu.

* Atunci veţi vedea cu toţii căci va fi un semn ceresc, fiindcă în timpul războaielor viitoare focul şi distrugerile o vor înconjura şi ea va rămâne neatinsă, întocmai ca o paradisiacă oază verde, în mijlocul înspăimântătorului deşert nimicitor produs de iscusinţa omului pusă în slujba răului, de care se vor folosi inteligenţele satanice în ultima încleştare la care deocamdată oamenii nici nu se aşteaptă.

Nu ştiu cine a făcut asemenea profeţii, dar, în lumina războiului declanşat de Rusia în Ucraina, este cu adevărat şocamtă profeţia. Însă, dacă situaţia actuală din regiune se va agrava, să dea Dumnezeu ca România să fie ferită de războaie şi distrugeri…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock