Într-o carte nou apărută, se vorbeşte despre originea oamenilor moderni din constelaţia Pleiadelor! Dovezi că extratereştrii i-au creat pentru prima oară pe strămoşii noştri în Australia!


extraterestrii vechi din australiaO carte remarcabilă intitulată „Extratereştrii străvechi din Australia: Originile pleiadiene alee umanității” („Ancient Aliens In Australia: Pleiadian Origins of Humanity”) de Bruce Fenton şi alţii, vă va ajuta să vă amintiți de strămoşii voştri stelari! Iar întrebările la care încearcă să răspundă această carte (pe care o găsiţi pe Amazon.com) sunt următoarele:

– Au vizitat extratereştrii Australia în trecutul îndepărtat?
– Au îmbunătăţit ei, din punct de vedere genetic, populaţia umană care trăia pe planetă?
– Există locuri sacre din Australia care demonstrează acest străvechi contact?
– Despre cine vorbesc băştinaşii din Australia atunci când aduc aminte de „eroii cerurilor”?

Cartea de mai sus oferă date științifice care demonstreazăAustralia a fost prima țară din care au apărut oamenii moderni, şi nu Africa, aşa cum se credea până acuma. Interpretări ale unor gravuri vechi ne spun o poveste uimitoare despre un contact cu extratereştrii, eveniment ce a avut loc în trecutul îndepărtat al planetei.

Fiţi pregătiţi să reconsideraţi tot ceea ce aţi crezut despre strămoșii noştri și nivelul lor de înțelegere cu privire la Cosmos. Punctul vostru de vedere asupra originii omului și a locului nostru în cultura Universului va fi schimbat pentru totdeauna după ce veţi citi această carte!

Timp de două secole, băştinaşii din Australia au păstrat secrete cele mai multe din cunoștințele și înțelepciunea lor. Ei au învățat să nu aibă încredere în membrii invadatorilor care le-au decimat patria (olandezi şi englezi, în special). În tot acest timp, ei au așteptat momentul în care lumea este pregătită să le cunoască adevărul. Acel timp a venit acum și mai mulți băştinaşi bătrâni au împărtăşit informaţiile lor secrete către doi autori ai acestei cărţi, Steven Strong şi Evan Strong. Şi, numeroasele construcţii megalitice şi artefacte străvechi de pe continentul australian spun aceeaşi poveste ca şi informaţiile dezvăluite de băştinaşi. În această carte extraordinară, găsim informaţii şocante despre cum au interacţionat pleiadienii, extratereştrii gri şi reptilienii cu civilizaţiile umane.

După ce au examinat toate dovezile arheologice, mitologice și metafizice, autorii demonstrează că originile omenirii se regăsesc în poporul australian care a interacționat cu ființe extraterestre.

P.S. În mod sigur că am să cumpăr şi eu această carte. După ce o voi citi, voi încerca să prezint în exclusivitate pentru acest site câteva informaţii interesante.


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO