Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Misterioşii „vizitatori extratereştri” reprezentaţi în picturile antice din Australia…. Cine ne vizita Pământul în trecutul îndepărtat?


Australia este cel mai mic continent de pe planeta noastră, având o suprafaţă de circa 7,7 milioane de km pătraţi. Primul european care a descoperit acest teritoriu imens a fost portughezul de Ereida, în anul 1601. Însă abia în 1770 a acostat la est vestitul navigator englez James Cook (1728-1779), iar din anul 1818 au avut loc primele expediţii în inima continentului. Din 1788 până în 1854, britanicii au folosit Australia numai ca loc de exil pentru infractorii condamnaţi.

Dar Australia este greşit denumită drept „continentul fără istorie”. Pentru că pe acest pământ
aparent lipsit de istorie există foarte multe descoperiri misterioase. Aborigenii din Australia există de mii sau de zeci de mii de ani pe acest teritoriu. În incantaţiile aborigenilor se vorbeşte mereu despre aşa-zisul „timp de vis”, atunci când „zeii” erau prezenţi pe Terra. Atunci, fiinţele urcau spre cer în mari „păsări” strălucitoare, trăiau o perioadă de timp printre băştinaşi, pentru a se întoarce după aceea în cer.

Unul din aceşti zei despre care vorbesc tradiţiile aborigenilor a fost Omul-Pasăre. El a fost înfăţişat în numeroase picturi pe stâncă drept umanoid îmbrăcat în haine ciudate, ce amintesc de astronauţii din zilele noastre. La fel de des apare în imaginile de pe stânci şi picturile rupestre Wondijna, zeiţa cerului. Aceste desene, ce seamănă izbitor cu astronauţii din zilele
noastre, apar cu precădere în Munţii Kimberley din nord-vestul Australiei.

Mai amintim în acest articol de alte descoperiri asemănătoare:

– în ţinutul Arnhem, a fost găsit un monolit ormanentat cu un personaj îmbrăcat într-un costum grosolan şi cu un coif supra-dimensionat, asemenea caschetei unui astronaut;
– în nordul Queensland-ului, este ilustrat într-o pictură pe stâncă un om zburând fară nicio greutate;
– la aproximativ 10 kilometri est de Alice Springs s-au descoperit desene ale unor zei cărora le ieşeau din cap nişte antene. În acelaşi loc există, săpată în stâncă, figura unui zeu ce poartă ochelari de protecţie.

Nu sunt oare destul dovezi care să arate că în vechime, Pământul a avut parte de vizite ale extratereştrilor?