Dovezi şocante care arată că Hitler a fugit din Germania la sfârşitul celui de-al doilea război mondial! A fost ajutat de serviciile secrete americane! Incredibil!!


Hitler 40În anul 2011, am scris un articol cuprinzător despre fuga şi viaţa lui Hitler în Argentina „Expert nazist: “Am dovada că Hitler a murit în anii 1960 în Argentina”. În articol, prezentam dovezile unui istoric argentinian, pe nume Abel Basti, care a publicat o carte “Exilul lui Hitler”, în care arăta viaţa liderului nazist în Argentina, după aşa zisa sinucidere din 1945, de la sfârşitul celui de-al doilea război mondial. Iată ideile principale din acel articol:

* În documentarul său extrem de bine  documentat, Mitul supravieţuirii lui Hitler (1981), Donald McKale identifică ca sursă primară privind evadarea lui Hitler în emisfera sudică zvonul privind prezenţa unui submarin german la începutul lui iulie 1945 în Mar del Plata (Argentina). Câteva ziare argentiniene din acea vreme au relatat acest eveniment.

* Anatoli Puligin, corespondent străin pentru agenţia TASS, agenţia oficială sovietică, a citat o sursă neidentificată care afirma că Hitler ar fi putut ajunge în America de Sud.

* Ladislao Zsabó, un om de presă ungur, a fost martor la sosirea submarinului german U-530 şi a văzut îmbarcarea echipajului său.

* Eva Braun şi ajutoarele cele mai apropiate ale Fuhrer-ului au zburat din Berlinul incendiat al sfârşitului de aprilie 1945 până în Spania. De acolo, ei au traversat Oceanul Atlantic în 3 submarine şi au ajuns în Argentina. În iulie-august 1945, Hitler şi clica sa a debarcat în provincia Rio Negro, în apropierea satului Caleta de los Loros şi apoi a mers mai departe în Argentina.

* Hitler şi Eva Braun au trăit o viaţă liniştită în Argentina, unde au avut chiar şi copii. El şi-a ras capul şi mustaţa şi nu mai era aşa de uşor de recunoscut. A trăit departe de aglomeraţiile urbane, deşi a avut şi câteva întruniri în Buenos Aires. A murit în anii ’60 în Argentina.

* Până la moartea sa (1953), Stalin întotdeauna a crezut că Hitler a scăpat. Există cel puţin 3 scrisuri de mână ale lui Stalin, în care acesta spune că Hitler a scăpat. În arhivele ruseşti, găsim multe documente ce arată că Hitler a fugit.

Un articol apărut recent pe site-ul WND.com ne arată o nouă carte pe acest subiect – „Vânătoarea lui Hitler: noi dovezi ştiinţifice care arată că Hitler a scăpat din Germania”, scrisă de cercetătorul Jerome R. Corsi. Iată câteva idei şi noutăţi cu privire la acest subiect:

* În 2009, Nicholas Bellatoni, un arheolog american, a examinat resturile craniului care ar fi aparţinut lui Hitler, având permisiunea Arhivelor de Stat ale Federaţiei Ruse. El a ajuns la concluzia că ADN-ul din acest craniu nu aparţinea lui Hitler, ci unei femei de 40 de ani, care nu avea legătură cu Eva Braun.

* Bazându-se pe documente din arhivele sovietice şi americane, Corsi a ajuns la concluzia că Hitler a ajuns în Argentina cu ajutorul acordat de serviciile secrete americane, care lucrau cu naziştii încă din anul 1943. Allen Dulles, care în timpul celui de-al doilea război mondial era agent al OSS (Oficiul pentru Servicii Strategice, înaintaşul CIA-ului de astăzi), comunica în secret cu nazişti de frunte de la biroul său din Berna (Elveţia). Astfel, întreaga poveste a sinuciderii lui Hitler şi a Evăi Braun n-a fost decât un scenariu fals pus la cale de către serviciile secrete americane, pentru a-i facilita conducătorului Germaniei, dar şi altor nazişti de frunte (inclusiv criminalul de război Adolf Eichamnn) să fugă şi să se ascundă în Argentina.

* Misiunea în Elveţia a agentului secret american Allen Dulles era aceea de a-l ajuta pe Martin Bormann, secretarul lui Hitler, să investească miliardele de dolari obţinuţi de nazişti în acţiuni ale companiilor argentiniene şi americane, oferind astfel naziştilor suportul financiar pentru a putea să supravieţuiască după sfârşitul războiului.

* În Arhivele Naţionale din College Park, Corsi a descoperit în ziarul american militar “The Stars and Stripes” din data de 8 octombrie 1945, o declaraţie şocantă făcută de generalul Dwight D. Eisenhower, atunci comandantul suprem al forţelor aliate: „Există un motiv pentru a crede că Hitler s-ar putea să fie încă în viaţă, conform unei remarci făcute de generalul Eisenhower ziariştilor olandezi. Afirmaţia generalului vine în contradicţie cu alte declaraţii ulterioare ale sale, conform cărora Hitler ar fi mort.”

* Urmărind traseul de fugă a lui Hitler, Corsi a descoperit în Arhivele Naţionale dovezi conform cărora Hitler a ajuns în Argentina la bordul submarinului german U-530, care a apărut în mod misterios lângă portul Mar del Plata. Submarinul se afla sub comanda lui Otto Wermuth şi al adjunctului său, ofiţerul Karl Felix Schuller.

otto-wermuth

* Ascunse în Arhivele Naţionale, Corsi a descoperit un raport al serviciilor secrete a marinei americane, scris pe 18 iulie 1945, de către ataşatul naval din Buenos Aires, care a notificat Washington-ul că are motive să creadă că din submarinul U-530 au coborât Adolf Hitler şi Eva Braun, în sudul Argentinei.

raport submarin Argentina

* Corsi mai prezintă o serie de ziare argentiniene, care vorbesc despre sosirea lui Hitler şi Braun în Argentina, fiind întâmpinaţi de simpatizanţi nazişti şi de marea comunitate germană din America de Sud. Germanii i-au construit Fuhrer-ului o casă, ascunsă undeva în pădurile dese din munţii din apropierea lui Bariloche, pentru ca Hitler să aibă parte de confort şi securitate la bătrâneţe. Hitler s-a mutat în această reşedinţă în iunie 1947.

ziare argentiniene

Aşadar, poate că ar fi cazul să mai rescriem puţin istoria oficială…

Lasă un comentariu