Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

În sfârşit vom afla misterul morţii preşedintelui Lincoln

78

abraham-lincolnConducerea unui muzeu american doreşte să analizeze ADN-ul lui Abraham Lincoln, asasinat în 1865, în speranţa că misterul ce planează asupra numeroaselor maladii ce i-au fost atribuite celui de-al 16-lea preşedinte al Statelor Unite va fi elucidat.

“Suferea oare de o maladie incurabilă? Urma să moară oricum? Mulţi oameni îşi pun întrebări despre starea lui de sănătate şi despre impactul pe care aceste boli au putut să îl aibă asupra felului său de a gândi şi de a se comporta”
, a declarat Andy Waskie, istoric şi vicepreşedinte al Muzeului Grand Army of the Republic (GAR) din Philadelphia.

Acest muzeu mic, ale cărui colecţii vizează în principal Războiul de Secesiune, se află în posesia unei bucăţi de faţa de pernă pătată cu sângele celebrului preşedinte în seara asasinării sale, în teatrul Ford din Washington, în 1865. Andy Waskie doreşte să facă o analiză genetică a acestei ţesături, după ce s-a consultat cu diverşi experţi şi istorici.

După ce au primit avizul oamenilor de ştiinţă, responsabilii muzeului speră să descifreze misterul care a plutit asupra numeroaselor boli atribuite preşedintelui Lincoln, de la a cărui naştere se împlinesc 200 de ani. Abraham Lincoln, preşedintele care a abolit sclavia, “pare să fie centrul de interes al multor specialişti care vor să ştie mai multe despre starea lui de sănătate. El a exercitat întotdeauna o mare fascinaţie asupra oamenilor”, a adăugat Andy Waskie.

Mai multe ipoteze ale oamenilor de ştiinţă susţin că fostul preşedinte american, împuşcat mortal în cap la vârsta de 56 de ani, suferea de cancer. John Sotos, un alt cercetător, a afirmat că Abraham Lincoln suferea de maladia Marfan, o afecţiune ereditară a ţesutului conjunctiv, caracterizată prin membre lungi, buze groase, cataractă precoce sau chiar glaucom, probleme cardiace şi deces prematur. Lincoln avea o înălţime de 1,93 metri, iar trei dintre cei patru fii ai săi au murit la vârste fragede.

Orgoni Crystal