S-a descoperit tunelul secret prin care Hitler a scăpat la finalul celui de-al doilea război mondial, fugind în America de Sud! De 70 de ani suntem minţiţi că Hitler s-ar fi sinucis în buncărul său…


tunel secret HitlerNoi descoperiri făcute sub Berlin susține teoria că Hitler a scăpat la sfârșitul celui de-al doilea război mondial, scrie site-ul The Express.com.

Conform rapoartelor oficiale, liderul nazist Adolf Hitler și soţia sa, Eva Braun, s-ar fi sinucis în buncărul lui Hitler, pentru a preveni capturarea lor de către forțele sovietice care se aflau în 1945 în capitala Germaniei. Dacă acest lucru s-a întâmplat cu adevărat a fost întotdeauna o problemă extrem de controversată, deoarece corpurile lor au fost arse, iar mărturiile privind decesul celor doi au fost discutabile.

Acum, noi dovezi pun la îndoială și mai mult ideea că Hitler a murit în mai 1945 și sugerează în schimb ideea că el a scăpat de fapt din Germania și a continuat să trăiască restul vieții sale în America de Sud. De exemplu, într-o staţie de metrou din Berlin s-a descoperit un perete fals, care ar fi putut fi făcut parte dintr-o rețea de tuneluri subterane, pe care Hitler le-a folosit pentru a fugi din oraș, la sfârșitul războiului.

Într-o notă secretă al şefului FBI-ului, J. Edgar Hoover a a spus chiar că „oficialii armatei americane din Germania nu au localizat corpul lui Hitler şi nici nu există vreo sursă sigură care să spună cu siguranţă că Hitler este mort.”

O nouă serie de documentare de opt părţi, denumite „Vânarea lui Hitler”, care urmează să fie difuzate pe „History Channel” în 2 noiembrie 2015 vor descrie în detaliu ce s-a întâmplat cu Hitler la sfârşitul războiului.

Dacă Hitler a reuşit într-adevăr să scape de militarii sovietici din Berlin, atunci ar însemna că am avea parte de una cele mai faimoase evadări din istorie, iar dictatorul german a reușit, de asemenea, să-şi falsifice perfect propria moarte și să prostească întreaga lume.

P.S. Trebuie să fim oneşti, iar cotidianul „The Express” nu spune adevărul până la capăt. Hitler a prostit populaţia de rând, nu şi serviciile secrete occidentale sau sovietice, care ştiau adevărul că dictatorul german nu a murit. Acum nu ştiu ce-a fost, dar se pare că a existat un fel de complicitate al americanilor şi ruşilor, permiţându-i lui Hitler şi soţiei sale să fugă. De ce au făcut-o? Care a fost cu adevărat înţelegerea între ei? Istoria ne ascunde multe lucruri, pe care noi nu trebuie să le ştim.

Cât despre fuga lui Hitler din Berlin şi ajungerea sa în America de Sud, slavă Domnului că am scris o mulţime de articole, din care vă recomand două: S-a găsit o bază secretă nazistă în mijlocul junglei argentiene! Poate că acolo a trăit şi Hitler până în anii 60 şi nu s-a sinucis în 1945, aşa cum am fost minţiţi de istorici! şi Expert nazist: “Am dovada că Hitler a murit în anii 1960 în Argentina”. Eu sunt doar uluit cum de mai există atâţia istorici care încă mai cred în basmul că Hitler s-ar fi sinucis în buncăr în 1945. Asta în condiţiile în care cadavrul său a fost ars imediat de militarii sovietici, pentru a dispare orice urmă. Având cadavrul lui Hitler, cu tehnologia de astăzi, s-ar fi putut spune foarte clar dacă acela era Hitler sau nu. Dar, se pare că forţele oculte nu vor niciodată să cunoaştem adevărul…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock