În California a fost fotografiată o întreagă „armadă” de OZN-uri care zburau pe cer! Ce naiba erau ele?


OZN albastruie 1OZN-urile sunt o realitate pe care nimeni nu o mai poate nega. Că o fi nave spaţiale extraterestre sau obiecte zburătoare secrete create de către guvernele lumii nimeni nu poate şti deocamdată. Dar, dovezile există şi cred că ar fi inutil ca cineva să le mai nege… căci nu are niciun rost.

În categoria dovezilor se înscrie şi cea prezentată pe site-ul UFO Sightings Daily într-un articol publicat acum două zile. Însă, ce-i interesant e faptul că aici nu apare doar un OZN, ci o adevărată armadă de OZN-uri, care au fost observate noaptea în Bakersfield, California, SUA. Martorul care le-a văzut a făcut trei poze, dar numai una din ele a fost mai clară. Iată declaraţia acestuia:

Vecinul meu m-a strigat de peste drum, cu o voce aflată în panică. Prima dată m-am gândit că el are nevoie de ajutor, așa că am fugit afară, unde am fost complet șocat de ceea ce am văzut. Erau sute de lumini strălucitoare, albe-albăstrui, care se deplasau încet pe tot cerul. Răspândirea lor a fost foarte greu de calculat, dar apreciez că era vorba de lungimea a cel puțin 40-50 de blocuri.

După ce mi-am dat seama că totul era adevărat, am fugit acasă și mi-am chemat soția și copiii, pentru a veni şi ei să vadă. Câteva mașini de pe stradă au tras pe dreapta, iar vecinii au început şi ei să iasă din case, privind în stare de șoc. Luminile se mişcau în formaţie, fiind bine organizate, apoi s-au îndepărtat până când au dispărut complet.

Vecinul meu a avut aparatul de fotografiat și mi-a arătat ce a prins; a fost un pic blurat, căci fotografiile făcute noaptea pe cer sunt întotdeauna puţin neclare, dar puteți avea o idee ceea ce am văzut. Fotografiile au prins însă doar un sfert sau mai puțin din ceea ce am vazut cu toţii a fi răspândit pe cer. Apoi m-am dus și eu repede şi mi-am luat camera și un trepied pentru a încerca să obțin ceva mai clar; puteţi vedea unele lucruri foarte ciudat în pozele ataşate.

OZN albastruie 2

P.S. O fi vorba de licurici? Sau alte insecte care strălucesc noaptea?


Lasă un comentariu