Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Cazul şocant al unei fete din Craiova, cu puteri paranormale, şi care susţinea că vine de pe o „Lună” albastră, dintr-un alt sistem solar


În septembrie 1980, la Craiova s-a născut o fetiţă pe nume Lavinia. Ea a avut încă de mică anumite capacităţi paranormale, ca să-i spunem aşa: la şcoală putea ridica cu mâna stângă tot felul de obiecte (pixuri, penare etc.), le spunea profesorilor ce note vor lua şi chiar era capabilă să vindece cu mâinile anumite boli şi dureri.

Lavinia le-a spus părinţilor ei că ea vine de pe Lună, nu Luna pe care o vedem noi, ci cu totul alta, scăldată într-o lumină albastră nepământeană, de acolo primindu-şi ea puterea. Ea a mai spus că este jumătate om, jumătate extraterestru și că a fost vizitată noaptea de extratereștrii ei.

Iată ce relatează mama ei, care susţine că ar fi fost martoră la următoarea întâmplare: „De când i se întâmplă tot felul de fenomene ciudate doarme împreună cu mine, fiindcă zice că ea de câteva ori s-a luptat cu forțe malefice care voiau să-i facă rău, dar le-a învins. În noaptea de 25 spre 26 mai 1994, după ce dormisem o bună parte din noapte, la un moment dat, m-a trezit o lumină puternică, albastră, care a apărut în dreptul ferestrei dormitorului ce se află la etaj. Era o lumină nefirească, ce-mi atrăgea privirile ca un magnet. Toată camera era albastră, Luna era imensă și nefirească, dar ea nu lumina în felul acela.

Fascicolul de lumină s-a îndreptat spre patul nostru, oprindu-se asupra chipului fiicei mele. A insistat un timp, apoi s-a retras. Lavinia s-a trezit brusc și fără un cuvânt s-a îndreptat spre fereastră încercând s-o deschidă și aveam impresia că vrea să-și ia zborul. Disperată, am alergat după ea și-am strigat-o. „Mami – mi-a spus – ei mă cheamă, mă așteaptă, trebuie să mă duc. Tu vezi lumina, mami, o vezi?”.

Era agitată, voia neapărat să vorbească cu „ei”. Am luat-o cu forța și am culcat-o, i-am mângâiat fruntea până când a adormit din nou. Mi-a reproșat că trebuia s-o las să vorbească cu „ei””.

Fata a spus că extratereştrii cu care ea ţine contact vin de pe o planetă asemănătoare cu Luna, dar că această planetă este cu totul și cu totul un loc diferit de Lună. De acolo, fata îşi primeşte puterile, iar extratereştrii au asigurat-o că nu trebuie să se teamă de forţele malefice, ci să le înfrunte, deoarece le va învinge întotdeauna.


Lasă un comentariu