O entitate supremă a programat apariţia lui Mozart pe Terra?


Cum apar geniile? Când, unde și din ce părinți apar geniile? Să luăm cazul unui asemenea geniu – Wolfgang Amadeus Mozart, celebrul compozitor austriac.

Mozart a fost al șaptelea copil și mulți dintre vecinii familiei nevoiașe a lui Leopold Mozart. Când s-a născut, la 27 ianuarie 1756, părinţii îl considerau a fi „o nouă pacoste”. Nimic parapsihologic în jurul acestei nașteri, niciun vis premonitoriu, nicio ghicitoare sau un astrolog n-au avut nimic de spus; nicio presimțire a mamei, nicio viziune a cuiva din anturaj.

Geniul muzician s-a născut greu, a fost nedorit, a suferit persecuții, dar borna de hotar a muzicii baroce a spart-o jucându-se cu armonia și contrapunctul, precum un ștrengar ce aleargă cu cercul pe uliță.

Autori celebri au spus că Mozart este reîncarnarea unui spirit elevat dar anonim, care a strâns în viața anterioară energii superioare nemanifestate și care au „explorat” prin karma (cauza) și dharma (efectul) în spiritul mozartian. O entitate supremă nedefinibilă a decis (poate programat) exteriorizarea plenară a puterilor (energiilor) acumulate anterior, în Mozart.

Este o ipoteză, este o explicație care ne convine pentru că alta nu avem la îndemână…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO