Extratereştrii umblă printre oameni, arătând exact ca noi – spune un detractor militar american


Chiar există extratereştri? Dacă da, unde sunt ei? Oare se găsesc chiar printre noi, oamenii, pe Terra, însă noi nu-i putem vedea? Iată, de exemplu, ce ne spune un detractor pe nume Robert Dean, sergent-major al Armatei Americane, pasionat de fenomenul OZN.

„Ceea ce i-a entuziasmat pe toți cei din studiu a fost al treilea grup de fiinţe non-umane care arăta exact ca noi. Nu erau nordici în felul în care îi descriu unii cercetători. Nu toți aveau păr blond; unii aveau părul castaniu sau negru, iar ochii lor variau de la albastru, la verde sau maro. Variau în înălțime, iar asta îi făceau să fie mai puţin distinşi de noi ceilalți”.

Împreună cu mulți martori şi detractori din anii 1950, Dean a spus că unii dintre acești vizitatori trăiesc și lucrează incognito printre noi. Aceştia ar fi supărat Armata SUA mai mult decât orice altă specie extraterestră – spune Dean. Responsabilii militari americani erau foarte îngrijorați de faptul că extratereștrii infiltrați, care arătau atât de umani, ar putea merge pe coridoarele propriului sediu, chiar și în Pentagon sau Casa Albă, fără a fi detectați.

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO