Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Un caz extraordinar, studiat de un profesor universitar din California, care arată că proiecţia astrală există! Conştiinţa poate ieşi în afara corpului…

  •  
  •  
  •  
  •  

blank
Imagine: wikimedia.org (Commons Creative – free)

Experiențele din afara corpului au fost descrise de mii de ani. Unele dintre cele mai timpurii dovezi cu privire la aceste experienţe provin de la egipteni, în urmă cu aproximativ 5.000 de ani. Aceste experiențe au fost înfățișate prin hieroglife ca mingi strălucitoare de lumină care părăsesc corpul. Aceste „mingi strălucitoare” reprezintă „corpul astral”, care a fost numit „Kha” sau „Ka” de preoții egipteni. De atunci, oamenii au continuat să prezinte experienţe din afara corpului.

O experiență în afara corpului, cunoscută și sub denumirea de Proiecție Astrală, este descrisă ca o senzație a sinelui sau a conștiinței care părăseşte temporar corpul, şi poate să-şi vadă din exterior propriul corp fizic. Încă nu este clar cum și de ce apare acest fenomen, dar pentru unii oameni este foarte real.

El este un fenomen ciudat și misterios, pentru unii putând fi o experiență complet schimbătoare de viață. Există mai multe povești și studii cu privire la experienţele din afara corpului. Să vedem în acest articol doar unul din ele.

Un profesor de psihologie de la Universitatea din California, Dr. Charles Tart, a studiat în 1968 o femeie (care mai târziu va fi numită „domnișoara Z”), care afirma despre sine că putea să-și părăsească trupul după propria voință, odată ce a adormit. Dr. Tart a decis să investigheze acest lucru.

El a notat un număr la întâmplare, în interiorul unui plic, și l-a așezat pe un raft aflat deasupra patului unde domnișoara Z dormea, în timp ce doctorul o supraveghea. Doctorul i-a cerut să facă o proiecţie astrală odată ce a adormit și să citească numărul din plic, spunându-l după ce se trezește.

Spre uimirea doctorului, femeia a putut să spună corect numărul atunci când s-a trezit. Profesorul a descris-o pe domnișoara Z ca o femeie matură și înțeleaptă, ceea ce înseamnă că proiecţia sa astrală era un fenomen real…


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu