Cine sunt fiinţele înalte şi palide cu care mai mulţi martori s-au întâlnit în întreaga lume? Sunt legende urbane sau creaturi interdimensionale?

  •  
  •  
  •  
  •  

În lumea paranormalului există multe fenomene ciudate pentru care nu avem răspunsuri concrete și care pur şi simplu ne bulversează şi mai mult. Printre acestea se numără şi întâlnirile cu umanoizii palizi şi înalți, care par a fi din alte tărâmuri și care sfidează orice eforturi reale de a-i înțelege.

Iată, de exemplu, povestea înfricoşătoare a utilizatorului Reddit „Saskguy85”, care a relatat o întâmplare bizară de care a avut parte în timp ce conducea prin sălbăticia situată undeva la graniţa dintre SUA şi Canada. Martorul se îndrepta spre casă, venind de la un prieten, în jurul orei 4 dimineața, drumul fiind de circa 45 de minute, din care aproximativ 10 minute prin mijlocul unei păduri întunecate. Iată ce a spus utilizatorul:

„Când mă apropiam de ieșirea din pădure, exista o curbă la stânga, iar lângă drum se afla un gard alb din lemn, care aparţinea de casa cuiva. În timp ce făceam virajul, am văzut ceva în farurile maşinii, lângă gard. Era o creatură înaltă, palidă. Nu avea haine pe el. Avea brațele și picioarele la fel de albe ca şi capul. Am văzut-o o secundă sau două, după care el s-a ascuns în spatele gardului. Am frânat și am dat înapoi încet, îndreptându-mi luminile spre gard, căutând orice fel de mișcare. Inima îmi zvâcnea foarte tare.

Probabil că am stat acolo un minut înainte să mă liniștesc, dar nu am văzut nicio mișcare. M-am gândit să nu investighez mai departe, pentru că nu aveam la mine vreo armă”.

Până la urmă, ce-a fost? Pentru că întâlniri asemănătoare au mai fost raportate de-a lungul timpului de mai mulţi martori. E vorba de farse sau de legende urbane? Sunt extratereştri, fantome, demoni sau fiinţe interdimensionale?

 


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu

Adblock Detectat

Intretinerea acestui site este una costisitoare. Singurele venituri care ne sustin activitatea sunt din publicitatea on-line. Browserul dvs. are instalat un ad-blocker care nu permite afisarea acestora. Pentru citirea articolului, va rugam sa dezactivati modulul Adblock (whitelist / Pause on this site). Va multumim pentru intelegere!

Refresh Page