Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Armatele fantastice…cât de adevărate sunt ele?

107

armata fantasticaCând împăratul Titus a asediat Ierusalimul, au fost văzute plutind în aer o mulţime de flăcări sau trupe de fantome care, fireşte, nu preziceau ceva bun. Aceste minuni au avut loc de mai multe ori în antichitate. În Viaţa lui Themistocle, Plutarh povesteşte că, în timpul bătăliei de la Salamina, au fost văzute în aer armate fantastice şi figuri de oameni înarmaţi care, din insulele Egine, întindeau mâinile către galerele greceşti. S-a spus, adaugă el, că erau eacii (nume dat descendenţilor lui Eacos, fiul lui Zeus), care fuseseră invocaţi înainte de bătălie.

Regii Spaniei au văzut adesea armate de sfinţi protejându-i deasupra norilor, ca altădată zeii scandinavi care se arătau partidei pe care o favorizau. Uneori au fost văzute trupe de strigoi şi demoni mergând în formaţie, pe batalioane şi cete.

În 1123, în ţinutul Worms, a fost văzută, timp de mai multe zile, o mulţime de oameni înarmaţi, pe jos şi călare, mergând cu mare zgomot şi care se retrăgeau în fiecare seară pe un munte care părea să fie locul lor de întâlnire. Câteva persoane din împrejurimi, înarmându-se cu cruci, s-au apropiat de această mulţime, conjurând-o, în numele lui Dumnezeu, să spună ce e cu această trupă imensă şi ce urmărea. Unul dintre soldaţi, sau fantomă, a răspuns: “Nu suntem ceea ce vă imaginaţi, nici fantome, nici soldaţi adevăraţi; suntem sufletele celor ucişi pe aceste locuri în ultima bătălie. Armele şi caii pe care-i vedeţi sunt instrumentele suferinţei noastre, aşa cum au fost şi păcatele noastre. Noi suntem cu toţii în foc, cu toate că voi nu vedeţi nimic care să pară flacără”.

Orgoni Crystal