OZN-urile şi extratereştrii l-au influenţat toată viaţa pe legendarul Elvis Presley – spune asistentul său. Elvis spunea: „Nu sunt din lumea aceasta!”


Legenda rock Elvis Presley a avut un asistent, pe nume Larry Geller, care a dezvăluit faptul că „marele Elvis” a avut parte în viaţa lui de mai multe fenomene OZN. Astfel, în timpul naşterii lui Elvis (8 ianuarie 1935), tatăl acestuia a explicat următoarele: el a ieșit să fumeze o țigară la 2 dimineața, în timpul nașterii soţiei sale, și, când a privit în sus, deasupra casei lor, a văzut cea mai ciudată lumină albastră. A știut imediat că se întâmpla ceva special.

Se crede că lumina strălucitoare care i-a învăluit casa în timpul nașterii sale a lăsat un impact de durată asupra lui Elvis. La urma urmei, a scris melodii cu titluri precum „GI Blues”, „Blue Hawaii”, „Blue Christmas” și multe altele („blue” = „albastru” în limba engleză). Într-o coincidență ciudată, cântecul „Blue Eyes Cryin’ in the Rain” a fost interpretat chiar înainte de moartea rockstar-ului.

Se pare că un OZN a fost atras de casa copilăriei lui Elvis, plutind chiar deasupra. Elvis i-a mărturisit lui Larry că avea o conexiune telepatică și viziunea unui extraterestru la doar 8 ani, inclusiv o privire asupra viitorului său. Acest moment avea să-i definească convingerile despre viața în spațiul cosmic, chiar dacă, la o vârstă fragedă, nu știa pe deplin ce înseamnă viziunea sau visul. Odată i-a spus prietenei sale, Wanda June Hill: „Nu sunt din lumea asta”.

Elvis ar fi avut 350 de cărți despre OZN-uri. Obsesia lui despre OZN-uri îi împiedica munca, așa că le-a ars pe toate.

Sursa: themirror.com

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock