O franţuzoaică a primit un semn ciudat de la soţul ei, în momentul morţii acestuia la război


Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free) + prelucrare proprie

Uneori, se pare că fenomenele paranormale sunt doar neînţelese de către noi, pentru că ele există, fie că recunoaştem sau nu… Iată, o povestire foarte interesantă în care o femeie reuşeşte să ia legătura cu soţul ei mort într-un mod cu totul inedit…

La finele celui de-al doilea război mondial, în Franţa, soţul unei violoniste, el însăşi muzician de mare clasă, înainte de a pleca pe câmpul de luptă, i-a spus soţiei sale: „Draga mea, dacă va fi să mor, voi găsi mijlocul de a te înştiinţa înainte de a-ţi veni comunicarea oficială”. După câteva luni, într-una din zile, soţia a simţit deja nevoia să cânte puţin. A luat vioara şi a început să cânte un cântec favorit al soţului ei.

Dar, la sunetele re şi mi coarda s-a rupt. Femeia a meditat profund asupra celor petrecute, reușind să facă o conexiune extraordinară. Unind cele două grupuri de silabe, rezulta un cuvânt, ce ilustra chiar numele soțului ei, adică, Remy. Așadar, era semnul care releva moartea muzicianului pe câmpul de luptă.

Într-adevăr, după nici două zile, biata femeie a primit, spre marea ei durere, comunicarea oficială din partea ministerului de război, că sergentul Remy Maurice s-a acoperit de glorie, jertfindu-se pe câmpul de onoare al ţării.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO