„Extratereştrii” din OZN-uri nu sunt altceva decât oameni avansaţi, veniţi din viitor pentru a ne studia – susţine un cunoscut antropolog


Într-o carte recent publicată şi intitulată “Identified Flying Objects: A Multidisciplinary Scientific Approach to the UFO Phenomenon” („Obiectele Zburătoare Identificate: O abordare ştiinţifică multidisciplinară a fenomenului OZN”), profesorul de antropologie Michael P. Masters crede că fenomenul OZN este unul real şi nu reprezintă altceva decât maşini ale timpului din viitor construite de oameni avansaţi tehnologic.

Iată ce spune profesorul în carte: „Fenomenul OZN poate fi reprezentat de descendenții noștri îndepărtați, care vin înapoi în timp, pentru a ne studia în propriul trecut evolutiv. Ei se aseamănă cu noi: sunt bipezi, merg vertical, au câte cinci degete pe fiecare mână și picior, au doi ochi, o gură un nas, pot comunica cu noi în limbile noastre”. De aceea, Masters crede că ar trebui să nu le mai spunem „extratereştri” (vizitatorilor cu OZN-uri), ci, mai degrabă, „timptereştri”.

Dr. Masters, referindu-se la poveştile de răpiri extraterestre relatate de mai mulţi martori de-a lungul timpului, crede că vizitatorii străini sunt şi ei antropologi, care îşi studiază strămoșii lor cu o unealtă pe care orice antropolog şi-ar dori-o: o mașină a timpului. Imaginați-vă cât de mult am putea şti despre noi înșine, despre planeta noastră și despre Universul nostru, dacă am putea să călătorim fizic înapoi cu milioane de ani, pentru a observa și, eventual, pentru a face examinări.

Prin milioane de ani de evoluție, oamenii nu s-au schimbat mult fizic. Am făcut mai mult salturi în inteligență și comportament. Aşadar, are sens că viitorii oameni şi-ar dori mai multe informații despre strămoșii lor mai puțin dezvoltați.

Această teorie a antropologului american explică şi teoria astronauților antici, care nu sunt altceva viitorii oameni care îi ajută pe strămoșii lor primitivi să construiască piramide, de exemplu. Oare aşa va fi? Vom exista pe Terra mii şi zeci de mii de ani şi vom deveni suficient de inteligenți pentru a inventa mașini ale timpului?

Foto: pixabay.com (Commons Creative – free)

Comentariile sunt închise.