Teorie şocantă a unui site conspiraţionist: numărul 666 din „Apocalipsa lui Ioan” a fost decodificat! Noi, oamenii, suntem „Bestia” din Biblie, pe când balaurii (dragonii) sunt extratereştrii-creatori ai noştri! O teorie greu de crezut…


Bestie reptilianUn fost site dedicat reptilienilor (ragingreptilian.com – astăzi desfiinţat), are o teorie extrem de ciudată şi de controversată despre semnificaţia adevărată a „Apocalipsei lui Ioan” din Noul Testament. Eu nu sunt de acord cu această teorie, dar, de dragul discuţiilor contradictorii, o voi prezenta în rezumat.

* În „Apocalipsa lui Ioan” se vorbește despre dragoni (balauri), Bestie (Fiară) şi Antihrist. Războiul final al binelui contra răului este cunoscut sub numele de bătălia finală a „Armaghedonului” sau sfârșitul lumii.

* Dar cine sunt dragonii? Dragonul este un termen ce provine din cuvântul latin „Draco”, ceea ce sugerează că aceste creaturi extraterestre provin din constelaţia Draco. Creaturile extraterestre de acolo nu sunt altceva decât reptilienii.

* Dar, cine este Fiara? Pentru asta, trebuie să ne aducem aminte că Fiara din „Apocalipsa lui Ioan” este identificată cu „numărul Bestiei”, adică 666.

* Să încercăm să descoperim semnificaţia lui 666. Precum se ştie, oamenii sunt forme de viaţă bazate pe carbon. Însă, elementul chimic carbonul conține 6 electroni, 6 protoni și 6 neutroni. De aici, putem trage concluzia că noi, oamenii, suntem „fiarele”, „bestiile” din „Apocalipsa lui Ioan”.

* Dar, cine ne vede ca şi fiare sau bestii? Dragonii sau reptilienii. Aceştia ne-au creat, iar ei sunt maeştri ai geneticii şi ştiinţei. La fel cum noi vedem unele animale ca şi fiare (de exemplu, hienele sau lupii), la fel şi reptilienii ne pot vedea pe noi, oamenii, ca fiind fiare. Reptilienii se văd pe ei înşişi ca fiind frumoşi, iar pe noi ca bestii.

P.S. Teoria continuă, dar eu mă opresc aici, pentru că deja observ că informaţiile conţinute în site-ul descris mai sus devin aberante.


Lasă un comentariu