Uriaşii albi din America: o specie misterioasă de fiinţe de 3 metri înălţime, care au trăit odată pe Pământ! Ei au fost curajoşi, mândri și războinici!


giganti albiMulte legende ale diferitelor triburi native americane, de la comanches în nord la mantenos în partea de sud, vorbesc de o rasă misterioasă de giganţi albi care au existat pe fața Pământului.

În cartea sa „Istoria indienilor Choctaw, Chickasaw și natchez” (1899), Horatio Bardwell Cushman scrie: „Tradiția Choctaw e aceea că a existat de mult timp o rasă de giganți care locuiau în ceea ce este acum statul Tennessee, ființe cu care strămoșii lor au luptat atunci când au migrat dinspre vest, iar tradiţia spune că aceşti nalhullo aveau o statură impresionantă„. Cushman spune că, în timp, termenul de „nahullo” a devenit comun pentru a se referi la toți oamenii albi, dar inițial a fost utilizat în mod specific pentru a desemna o rasă de giganți albi, cu care au intrat în contact indienii Choctaw.

În 1857, Ray Vibrante Comanche, şeful unui trib nativ american, a declarat următoarele despre o rasă străveche de giganți albi: „Mult timp, o rasă de oameni albi, de 3 metri înălțime, mai prosperi și mai puternici decât „feţele palide” care există acum, au trăit aici, pe întreg teritoriul de la apusul până la răsăritul Soarelui. Fortificațiile lor se aflau pe vârfurile munților, pentru a proteja orașelor lor din văi. Ei au depășit orice altă națiune, care a înflorit mai devreme sau mai târziu. Ei au fost curajoşi, mândri și războinici, iar oamenii albi de astăzi ar părea a fi, în comparaţie cu ei, doar nişte pigmei”.

Un alt cercetător al istoriei Americii de Nord, Dr. Donald Yates, spune: „O rasă de giganţi albi, înzestrată tehnologic, a dominat vestul Americii de Nord, înrobind triburile inferioare. Ei au murit sau s-au întors în cer”.

Sarah Winnemucca Hopkins, fiica unui șef de trib indian, scrie în 1882 o carte intitulată: „Viața printre Paiutes: Faptele și susţineri”. În carte, sunt descrişi „giganții albi” ca creaturi însetate de sânge, ostile și canibalistice. Hopkins scrie că o mare luptă a avut loc la locul unde se află acum peştera Lovelock, în care aceste creaturi au fost exterminate. În peştera respectivă, arheologii au descoperit mai multe oase cu urme de canibalism, ceea ce înseamnă că legenda indienilor Paiutes nu era chiar nereală…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock