Un membru al familiei Rothschild ne destăinuie cine sunt „antihriştii Nefilimi” care ne conduc planeta?


Phillip Eugene de Rothschild afirmă despre el însuşi că este unul dintre sutele de mii de progenituri ilegitime ale Rothschildilor. El subliniază că deseori cei mai importanţi agenţi ai Illuminaţilor se ascund în spatele unor vieţi aparent „obişnuite”, în timp ce dictează planuri macabre şi participă la ritualuri sacrificiale umane. Aceste lucruri sunt confirmate şi de mulţi oameni din interiorul organizaţiei Illuminaţilor.

Dar el spune că există multe personaje publice care se află foarte sus în piramida satanică a Illuminaţilor, subliniind că prinţul Philip este jucător principal în ritualurile la care a fost prezent:

„Îmi amintesc de participarea familiilor Rockefeller şi Bush, dar nu ei le-au condus. Încă îi mai consider ca lachei şi nu ca adevăraţi deţinători ai puterii oculte. Cu excepţia lui Alan Greenspan (preşedintele US Federal Reserve Bank), cei mai mulţi dintre ei erau pioni şi începători în ocultism, mai mult pentru prestigiu şi puterea economică. Greenspan era o persoană cu putere ocultă mare, reuşind să-i intimideze chiar şi pe cei din familia Bush şi Rockefeller doar dintr-o singură privire.

Fostul director CIA, Casey (ca şi cei mai mulţi directori CIA din ultimii 40 de ani), Kissinger şi Warren Christopher (fost secretar de stat) au asistat la unele ritualuri oculte, dar se aflau cu mult în spatele protagoniştilor. În timpul ritualurilor, în primele rânduri se aflau întotdeauna familiile regale ale Europei, iar prinţul Philip era chiar în centru.

Prinţul Philip este principalul descendent biologic al „antihriştilor Nefilimi” (sau reptilieni). Imediat după el sunt masculii din descendenţa familiei mele (Rothschild), ca şi miniştrii însărcinaţi cu logistica. Actualii monarhi ai Olandei, Spaniei şi unii nobili austrieci (Habsburg) sunt următorii ca putere ocultă şi participare în conspiraţie.”

Sursa: Cartea lui David Icke – „Copiii Matricei”


Lasă un comentariu